2015. június 13., szombat

Már megint “Medveterror”! Most a Földközi-tengeren

Az orosz haditengerészet nem fér lassan a bőrében. Illetve a Fekete-tengeren. Már a Földközi-tengeren is jelen van. Ami egy dolog. De újabban már ijesztegeti is az ott úszkáló amerikai hatodik flotta legénységét!
Mint pl. tegnap.
A Földközi-tengeren már hónapok óta otthonosan úszkálgat az “USS Lagoon”. (Meg több más “kollegája”.) Békésen, nyugodtan. Mígnem egyszercsak belerandított az idillbe egy arrafelé úszó Medvebocs. Az orosz haditengerészet egyik cirkálója, a “Moszkva”.
Már ez földúlta a “Lagoon” legénységének lelki békéjét. Hát még a “Moszkván” véghezvitt aljadalom!
Az történt ugyanis, hogy az oroszhajó elkezdett párhuzamosan úszni az amerikaival. És óh mily borzalom!-hallótávolságon belül. És kezdetét vette az orosz terror a Földközi-tengeren.
A “Moszkva” legénysége fölsorakozott a fedélzeten. Arccal a “Lagoon” felé! És a “Moszkva” hangszóróiból egyszercsak fölhangzott a minden amerikai számára legrettenetesebb dolog. A DAL! Az orosz himnusz!
A “Moszkva” és legénysége mentségére szolgáljon, hogy tegnap nemzeti ünnep volt Oroszországban. Az Orosz Alkotmány Napja. Ez akár aktualitást is adhatott a himnuszozásra, de azzal nem számoltak az oroszok, hogy ezzel sokkolni fogják az amerikai hajó legénységét. (Vagy nagyon is számoltak, és ezzel ismét megvalósították-immár a fene tudja hányadszor?-a lelki terrorizálás bűntettét!)
Márpedig ez történt!
Sokkolták az amerikaiakat! El is hallgatott a “Lagoon” fedélzetén a bendzsómuzsika a “Moszkva” felbukkanásakor! Az orosz hinmusz hallatára pedig a “Lagoon” gyorsan meredek jobbfordulatot vett, és elkezdett elinalni. A legénység meg rókázott a rémülettől mindaddig, amíg a hangok el nem haltak. Márpedig azok sokáig hallatszottak, mivelhogy a “Moszkva”-vélhetően aljas szándéktól vezérelve-szélirányból közelítette meg a “Lagoont”
Teljességgel érthetetlen mindenki számára, hogy az oroszok miért provokálják a szerencsétlen amerikaiakat? Szerencsére földön még nem, de égen-vízen igen! Mint tavaly is a szerencsétlen “USS Donald Cook” hajót!

(Forrás: Tv Zvezda)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése