2015. február 4., szerda

Hölgyek és Urak! Ott!-Mezőkövesden! Ma és holnap!

Hölgyek és Urak! Önök!-akik ma összesereglenek Mezőkövesden. Hogy “évadnyitó előadáson” hányják-vessék meg országunkra korántsem áldásos munkálkodásuk idei tennivalóit. Az Önök figyelmét KÖVETELJÜK most!
Tudják Önök is, hogy tőlünk Keletre nagy a gond, nagy a baj! Maradék-Ukrajna faszisztoid politikai vezetése testvérgyilkos háborút robbantott ki Donbasszban. Ami bizony emészti az emberanyagot.
A fegyveres banditahordák által puccsal hatalomra került ottani kollégáik pedig nem ennek a háborúnak a leállításán ügyködnek, hanem továbbvitelén. Maradék-Ukrajna “fölösleges emberanyagát” éppen most tömik a háború darálójába.
A “fölösleges emberanyag” fogalma pedig kiterjed Kárpátalja lakosságára is. Ahol azért szép számmal élnek magyar nemzetiségű ukrán állampolgárok is.
AKIK KÖZÜL NAGYON SOKAN-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK IS!
Önöknek hála!
ÖNÖK ADTAK NEKIK MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT!-VÁLASZTÁSI MEGFONTOLÁSBÓL!
Tudjuk jól, hogy ez a dolog “bevált”! HÁT MOST AKKOR SEGÍTSENEK RAJTUK! ÖNÖK IS!
Hölgyek és Urak!
Kárpátalján MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK KERÜLTEK ÉLETVESZÉLYBE!
Önök, akik most az Északkelet-magyarországi fürdővárosban gyűlnek össze meghányni-vetni a tennivalókat, JÓ LENNE HA MÁR MA KIAGYALNÁK KÁRPÁTALJA MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRAINAK MEGMENTÉSÉT!
De kitalálhatnák a kijevi latorhatomért harcolni nem akaró nem magyar nemzetiségű, nem magyar állampolgárok Kárpátaljáról (vagy Maradék-Ukrajna bármely területéről) MAGYARORSZÁGRA menekülők megsegítését is!
TEGYÉK MAGUKAT VÉGRE HASZNOSSÁ HÖLGYEK ÉS URAK!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/04/holgyek-es-urak-ott-mezokovesden-ma-es-holnap/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése