2015. január 29., csütörtök

Nyáladzott a veszett, Dagadtpofájú hiéna!

“Alja söpredéknek” minősített és kivezettetett a teremből John McCain, az amerikai szenátus katonai bizottságának elnöke csütörtökön egy tüntetőt, aki társaival megzavarta az általa vezetett testület munkáját.
A bizottság Henry Kissinger, Madeleine Albright és George Shultz volt külügyminiszterek meghallgatására készült, amikor a Code Pink békemozgalom tagjai akcióba lendültek. Bilincset és transzparenseket a magasba tartva körülvették a 91 éves Kissingert, “háborús bűnösnek” nevezték és a letartóztatását követelték.
“Már sok éve tagja vagyok ennek a bizottságnak, de még sohasem láttam ilyen gyalázatos, felháborító és aljas dolgot, mint ez a demonstráció, ami az előbb itt lezajlott” – jelentette ki a bizottsági elnök, mikor a tüntetők újból elfoglalták helyüket a teremben.
Egyikőjük azonban folytatta az ülés zavarását, ezért őt kivezették a teremből. McCain “alja söpredéknek” nevezte a távozóban lévő aktivistát és felszólította, hogy hordja el magát. Ezt követően a szenátor bocsánatot kért Kissingertől a bizottság tagjai nevében, amiért ilyen “gyalázatos magatartás” irányult ellene, “aki legkiválóbb módon szolgálta hazáját”.
(MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése