2015. január 7., szerda

Hangos a Karácsony Donbasszban!

Karácsonyi “meglepetéssel” szolgált ma Nyalókakirály Donbasszban milicistáknak, civileknek egyaránt. El lehet mondani, hogy a 2015 esztendő eddigi legnagyobb harci műveleteit folytatja most a valcmanista brigantihorda.
lövész
Peszkiből a latortüzérség reggel óta folyamatosan okádja a gránátokat Donyeck “Petrovszkij” kerületének lakónegyedeire, és a repülőtérre. Donyecktől északi irányba minden utat tüzérségi tűz alatt tart a zsoldoshad.
(Панфиловка)Panfilovkát és környékét a háború kitörése óta ilyen méretű latortüzér-támadás még nem érte, mint ma. Innen viszont a népköztársaságiak tüzérsége visszacsapott.
gard
Gorlovka északnyugati lakótelepei is latorostrom alatt állnak reggel óta. A várost Dzserzsinszkből lövik a valcmanisták.
Kijevben a junta bejelentette, hogy a mai nappal hét blokkposzt építését kezdték meg martalócaik. A (Горловка-Артемовск)Gorlovka-Artyemovszk, (Донецк-Курахово)Donyeck-Kurahovo), (Донецк-МариупольDonyeck-Mariupol, (Новоазовск-Талаковка-Мариуполь)Novoazovszk-Talakovka-Mariupol, (Луганск-Счастье-Новоайдар)Luhanszk-Szcsasztyje-Novoajdar, (Луганск-Станица Луганская-Широкий)Luhanszk-Sztanyica Luhanszka-Sirokij, (Фащевка-Дебальцево-Артемовск)Fascsjovka-Gyjebalcsevo-Artyemovszk utakon.
(Кировск)Kirovszk sem úszta meg a bérgyilkosok mai szorgalmát.
(Никишино)Nyikisinonál aknavetőtűzzel indítottak ma a latrok. Aztán elpusztult két páncélautójuk. A környező gerincekről őket “kezelő” milicisták egyedveszteséget nem tudtak közölni.
(Бахмутка)Bahmutkánál három valcmanista “Ural” és személyzete pusztult el kora délután.
(Станицa-Луганскa)Sztanyica Luhanszka határában ismét kézifegyverekkel vívott tűzharc dúl dél óta.
A (Счастьe)Szcsasztyje-környéki településeken razziázott ma reggel óta a jobbszektoros orgyilkosfalka. Tíz polgári személy “letartóztattak” és ismeretlen helyre hurcoltak.
Nem lehet tehát elmondani, hogy Donbasszban békés a Karácsony! A Valcman dirigálta kijevi junta karácsonyi harci cselekedetei egyértelműen mutatják ennek a fenevad rendszernek az aljas jellemét.
A tájékoztató szerint a népköztársasági erők “ha nem nagyon muszály, nem lőnek!”

https://balrad.wordpress.com/2015/01/07/hangos-a-karacsony-donbasszban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése