Február 9-én is tartanának egy tüntetést Budapesten azok az álcivil csoportok, melyek korábban a legkülönbözőbb indokokkal utcára csalták az embereket, tényleges problémájuk azonban csak a kormány külpolitikájával van.
A megmozdulást szervező "Százezren az internetadó ellen" és "60ezren a MAGÁN nyugdíjukért" Facebook-csoport megmozdulásait rutinszerűen kísérik a provokátorok, akik az Európai Unió zászlaja alá becsalogatott emberek csoportjába beszivárogva oroszellenes gyűlöletkeltést folytatnak. A tüntetéseiken összegyűlt néhány száz fő közt rendszerint egyenletes távolságban provokátorok oszlanak el, akik "ruszkik haza" és hasonló rigmusokat skandálnak, hogy a tüntetőket az oroszellenes szólamokra kondicionálják. Ennek mindeddig nem sok hatása volt, mert a tüntetők is tisztában vannak vele, hogy 25 éve a nyugathoz tartozunk, és a mai Magyarország problémáit már igen nehéz lenne összefüggésbe hozni valamiféle orosz ellenségképpel.
Hídfő.net.ru | Putyin elleni tüntetésEgy korábbi, tetszőleges belpolitikai indokkal megszervezett tüntetésük
A pszeudo-civil csoportok ezúttal nyíltan Vlagyimir Putyin orosz államfő ellen szervezik a tüntetést. Február 9-én nem is akarnak úgy tenni, mintha a kormány belpolitikai intézkedésével lenne problémájuk, hanem nyíltan egy másik ország államfője ellen uszítanak, amit összeesküvés-elméletekkel kívánnak alátámasztani. Az álcivil csoportok szerint ugyanis a kormány eladta az országot, Vlagyimir Putyin pedig felvásárolta azt, így Oroszország gyarmata lett Magyarország. Igaz, Vlagyimir Putyin nem mondott soha olyat, hogy felvásárolta volna Magyarországot, tehát aki ilyesmiket terjeszt, az valamiféle eddig ismeretlen összeesküvés-elmélet híve lett.
Korábban a liberális sajtó rendszeresen összeesküvés-elméletnek nevezte az arra vonatkozó állításokat, hogy Izrael felvásárolta Magyarországot. Pedig Simon Peresz volt izraeli elnök nyíltan és szó szerint kijelentette, hogy felvásároltuk Magyarországot (az eredeti szövegben több országot sorolt fel, amit az izraeli befektetők sikeresen felvásárolnak, ezek között volt említve Magyarország is). Tehát a liberálisok és civiljeik szerint az izraeli államfő szavának hinni összeesküvés-elmélet, egy másik államfőről összeesküvés-elméleteket gyártani viszont nem tartozik ebbe a kategóriába.
Felmerül a kérdés: miért nem? Ugyanezek a körök miért nem tiltakoztak, amikor Simon Peresz kijelentette, hogy felvásárolják Magyarországot? Az ellen nem szerveztek Facebook-csoportot. Most azt mondják, "nem leszünk Putyin gyarmata". Korábban mégsem tiltakoztak, és nem szerveztek tüntetéseket sem az ellen, hogy Simon Peresz gyarmata legyenek.
Tehát, február 9-én újabb tüntetés lesz, egy másik ország demokratikusan választott államfője ellen. Az álcivil csoportok egy általuk kreált összeesküvés-elméletet terjesztenek, amit semmivel nem tudnak alátámasztani. Amit Simon Peresz mondott, arról videofelvétel van, bárki visszanézheti. Egy atomerőmű-bővítésről és egyéb közös befektetésekről kötött megállapodás viszont akárhogy is nézzük, nem tekinthető felvásárlásnak.
A konteósok február 9-én délután 6 órakor fognak gyülekezni Budapesten, a Kossuth téren. Olyan emberek fognak elmenni erre a tüntetésre, akik abban az elméletben hisznek, miszerint a válságban lévő és mindjárt összeomló orosz gazdaságnak valahogy mégis maradhatott némi pénze, hogy utolsó rubeljeiből felvásárolja Magyarországot. A saját önellentmondásaikat és konteóikat az utcán kitomboló liberálisokat azonban a világért sem akarjuk megzavarni. Jót fogunk nevetni rajtuk, mert ahányan kimennek február 9-én, ténylegesen annyian ellenzik Vlagyimir Putyin politikáját. A többség pedig hallgatólagosan támogatja azt.

http://www.hidfo.net.ru/2015/01/07/bolondok-es-konteosok-veszelyeztetik-demokraciat