Csak találgathatjuk, hogy mi történt? Pontosabban tudjuk mi hogy mi történt, csak azt nem tudjuk, hogy hogyan történhetett mindez meg?! Hiszen a 2010 – es kétharmados buli után Bihar Ura kijelentette: aki lopni mer, levágjuk a kezeit! Azóta alig telt el négy esztendő, és úgy sikerült nekik megforgatniuk az országot, hogy…- elképesztő!
Ellopták az országot – szó szerint – a rendszerváltást követően. Közösen! Nem x, meg nem y párt, hanem mind! Együtt. Ebbe azidőtájt még csak – csak beletörődött a magyar! De hát a javak fogytával egyre cudarabbra fordult milliók sorsa, és ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, beindult a susmus. Kinek mije van? Nem arra voltak kíváncsiak a népek, hogy a szomszéd még nála is nyomorultabb! Arra voltak kíváncsiak, hogy a FŐNÖKÖKNEK MIJÜK VAN?
Aztán Orbán már annyira elszállt, hogy a futballőrületén kívül más már nem is érdekelte. (Persze a saját ügyein túl!) És ezt észrevette a slepp is! Orbán már semmivel nem törődött! Csak a pénz jöjjön! Mindegy hogyan? – csak jöjjön!
Ugyanígy gondolkodott a slepp is.
Orbánék ellenzékben igencsak ügyesen csinálták! Figyeltek. Figyelték a kormánypártokat. Mit csinálnak? – mikor? – hol? – meddig? – mennyit? – hogyan? És jegyzeteltek. Aztán a kellő pillanatban előálltak a farbával. Nyertek is! Mert megnevezték a tolvajokat! És tudták bizonyítani.
Valószínűleg ott hibáztak, hogy azt hitték: ugyanerre nem képes az ellenmaffia. Képes volt. Aztán Orbán – amolyan igazi Döbrögi módjára – belehúzott a pávatáncba. Hogy miért csinálta? – ez még rejtély! (Az még nagyobb, hogy miért táncolt vissza? Nemsokára valószínűleg azt is megtudjuk!)
De amíg ő a hóbortjaival meg a pávatánccal foglalkozott, a slepp az nem hitte Bihar Ura fenyegetéseinek. Persze Bihar Ura sem gondolta azt komolyan. De hát az imidzs…!
Aztán ahogy a nagy pávatánc közben rálépett a Gazda tyúkszemére, az megsértődött! És kimondta, hogy LOPTOK! A MAGYAROKTÓL LOPTOK! Na erre szisszent föl a tömeg! Nem arra hogy ki mondta? Arra, amit hallott.
És a Gazda ki is teregeti a bizonyítékait! Minden napra jut már egy bizonyíték. Tényleg loptak – és pontosan úgy viselkednek, mint elődeik, amikor már látták, hogy elbuknak. Még vadabb nyíltszíni lopásba fogtak! Ez meg olyan hatást váltott ki, mint amikor a bebőszült bikát tovább hergelik.
Százmilliós hajlékok, birtokok bukkannak fel egyre – másra! Nem győzi a fejét kapkodni a sokmillió nyomorult. És közben egyfolytában hallja: A TE ZSEBEDBŐL LOPTÁK KI! AZÉRT VAN NEKIK! És ez így is van. A kétharmaduk megkaparintása óta eltelt alig több mint négy év alatt ennyi “elfelejtett, meg nemisazenyém” vagyon?
A valódi okról pedig senki nem is tud már. A pávatáncról már senki nem beszél! Sikkasztásoktól, csalásoktól, korrupciótól hangos a magyar mainstream. Persze kormányzati bulikrók csak. Addig üsd a vasat amíg meleg! Hát ütik rendesen.
bald1
A “kitálalók” pedig nem kis buzgalommal tárják a felfedezéseket a köznép elé. Hadd undorogjon még jobban a Vezetőtől. A mai napra rendelt penitencia a “honi stratégiai partner” – a CBA – főnökének megemlítése. Nem kormánytag, nem politikus, CSAK KORMÁNY KÖZELI “ÜZLETEMBER”! Baldauf László cégtulajdonos autója került ma terítékre, felcsúti Mészáros Lőrinc hirtelen talált háromszáz milliójának ügye mellett. De hát a milliókat nem lehet látni! Nem úgy mint a CBA – vezér autóját! Ami – mint kinyomozták, úgy cirka egymillióba kerülhetett. USA dollárban persze. (Belegondolni is szörnyű, hogy mennyi lehetne az ára, ha nem csak két ajtaja lenne? Hanem négy! Meg még lenne rajta vonóhorog is?!)
bald2
Igaz, kormányközeli Baldauf Lászlónak nem kell vagyonnyilatkozatot kitöltenie! Ő CSAK kormányközeli “ÜZLETEMBER”! Úgyhogy köze az autójához bárkinek is…? Van kérem! Csak ezt Orbán nem vette figyelembe. Négy esztendő alatt azért túlságosan is szép eredményeket könyvelhetett el Baldauf úr is. Ennyire ügyes azért nem lehet!
Hát ezzel végzik ki Orbán politikai karrierjét! Nem az “oroszbarátsággal”! Annak a fölemlegetésével csak erősítették volna. Méltányosabb, népszerűbb okot találtak ki megbuktatására. A kapzsiságot, és a kivagyiságot! Tegnap már az egyik Nagy Fényező is szóvá tette az álmok szertefoszlását! Amit a lopások okoznak.
Nem véletlenül kapták elő ma Baldauf autóját. (Szerintem egy egymillió forintot sem érő kucorgó, de hát…) Mint kormányközeli üzletember 230 millió forintos autóját! Amiből Amerikában is csak néhány gurul. Látták ezt az autót már a nyár elején is. Akkor is tudták már, hogy kié! De most elérkezett a kipakolás ideje. “Addig üsd a vasat…”
Hogy tehetett – e volna Orbán ezek ellen? Aligha, hiszen aki stadiont építtet a saját kerti budija fölé, aligha tehetett volna ilyesmik ellen. Valószínűleg nem is akart tenni. Meg mit is mondhatott volna? Hiszen ő az ő kezükből eszik, azok meg az ő kezéből! (De így volt, így van most is, és így is lesz Orbán után is, ha az ellenmaffia követi. Márpedig az ellenmaffia fogja követni!)
Persze még addig jó néhány ÜGY fog napvilágra kerülni! Hadd bőszüljön csak az a nép! Hogy aztán elvégezze a piszkos munka legmocskosabb részét.
Orbán rútul elbánt önmagával! De még cudarabbul el fog bánni! Ő adta a kést az ellenségei kezébe. Hát döfködik is vele rendesen. És még egy rossz hírt kell vele közölnünk. Simon Gábor százmillióit is lekapcsolták! Utólag kell vagyonnyilatkozatot tennie! És nem felejthet ki semmit!
Orbán nagyon ügyesen pávatáncolt. Sok embert megszédített a pörgésével. De amikor a bugyellárisa kiesett a zsebből a nagy tánc közben, az kinyílt!
Ezek után – támogatható – e Orbán?
(BB)