Sztyepan Poltorak kijevi udvari hadügyér megfagyasztotta ma a Verhovnaja Rada “népi képviselőinek” ereiben a vért. Egyszerűen sokkolta a “képviselőket”.
tra
MEDVÉT LÁTOTT TRANSZNYISZTRIÁBAN! MOZGÓ, ELEVEN MEDVÉT!
Márpedig ez a kijevi álmoskönyvek szerint csakis rosszat jelenthet Maradék – Ukrajnára, és Nyalókakirály birodalmára nézve. A szörnyesztő hír hallatán Jacenyjuk hiénát a hideg vít verte ki, Turcsinov ragadozónak pedig kevés hiján beszorult a levegő!
De hogy a hatás még csak véletlenül se maradjon el, Poltorak azzal riogatta a kékülő – ájuldozó “képviselőket”, hogy semmi kétség: a Transznyisztriában állomásoszó orosz erők Maradék – Ukrajnára törnek! Amit bármi áron meg kell akadályozni. Egy zászlóalnyi medvevadásznál pedig több kell az ukrán – dnyesztermelléki határra! – röffent a dermedt honanyákra és honatyákra Poltorak hadügyér! Vagy végünk! – nyomatékosította a hallatlan veszélyt. Már délnyugati irányból is fenekedik ránk a rettenetes fenevad – ijesztegette Nyalókakirály udvaroncait, akik két kézzel nyomogatták a szavazógombot rémületükben, hogy biztos legyen az a katonai erősítés – küldés! Meg is szavazták legott!

https://balrad.wordpress.com/2014/12/12/poltorak-jaj-medveveszely/