Ma már kora reggel fölverték az LNR erői Novoszvetlovkánál Valcman rpibékjeit.

Még az álmot sem volt idejük kidörzsölni szemeikből, ötvennél több örök álomra szenderült a latrok közül. Négy darab T-64-es, és hat darab BMP a havárialistát gyarapitja.
(Tegnap Kijevben azon búslakodtak, hogy fel kellett mondania Ukrajnának egy Thaifölddel megkötött buss hasznot hozó üzletet. Nem tudnak ugyanis eleget tenni egy szerződésnek. Jelesül: egy csomó páncélost kellene leszállitaniuk az ázsiai országnak, de Donbassz felemészt mindent. Ráadásul az orosz import alkatrészek beszerzése is elakadt, igy aztán a honi “szükséglet” kielégitése is erősen akadozik.)

Luhansz-régióban általában véve üldözéses játszmát folytat a milicia a teljesen zavarodott állapotba kerül valcmanista hordákkal.
Hirek szerint a “Fehér Konvoj” valamennyi járműve biztonságban megérkezett rendeltetési helyére, és a segélyek lerakodása, szétosztása is folyamatos. A szintén éhező-szomjazó, utánpótlástól elzárt bérgyilkosok pedig nyálcsorogva értesülnek az ostromlottak helyzuetének jobbra fordulása hallatán.

A konvoj luhanszki érkezte is mintha “megfontoltabbá” tette volna Valcman latortüzérségét. Hosszú idő óta először, viszonylagos “csend” honol Luhanszkban. Túl naggyá vált a kockázat a banditák számára.

Sznyezsnoje környékén egy kijevi páncélososzlopra rontott rá tegnap kora este a DNR miliciája. A tiz járműből álló menetoszlop egyetlen járműve sem úszta meg. Mind elpusztult, a benne és rajta ülő hordatagokkal együtt.

Mariupol mellett rajtaütöttek a népfelkelők egy valcmanista blokkposzton, ahol a fűbe harapott kilenc lator között egy kivénhedt amerikai “turistát” is hidegre vágtak. A vén kalandor egy II.vh-s páncéltörő puska (saját tulajdona volt) mellett adta ki a lelkét.

Ugyancsak Mariupol-régióban az “Azov” határátkelőt rohanták le a másik csetepatéval egyidőben a népfelkelők. Itt három bérgyilkos harapott fűbe.

Cserkasszinál a kijevi udvar banditáinak húsz üzemanyagszállitó tankerét gyújtották fel “ismeretlenek”! A tűz megfékezésére nem vállalkoztak még a tűzoltók sem. Ma reggel még mindig hatalmas tűz égett a helyszinen.

Rinat Ahmetov tegnap arról siránkozott, hogy Kolomojszkij tönkre tette őt! Megrendelt ugyanis tőle a raktárkészletéből (Ahmetov egyik cége gyártotta Donyeckben az “Uragan” rakétavetőket.) Ám a “szokásos üzletmenet” szerint halasztott fizetéssel vette át a fegyvereket a tömeggyilkos zsidóvezér, és bocsájtotta az általa apanázsolt pribékbanda rendelkezésére, a kiadott paranccsal együtt: szétlőni velük Ahmetov donyecki és régióbeli gyárait. Azok meg hűségesen végrehajtották Kolomojszkij parancsát! “Vagyontalanná” tették Ahmetovot! A maradékot pedig már egymás között húzzák-vonják az udvari klánok!)

A fenti videon-többek között-panaszkodnak a Valcman-vitézek! Akik félnek, dezertálnak, futnak és pusztulnak. Amiről a “fősodratú” egyáltalán nem számol be!

http://balrad.wordpress.com/2014/08/23/kolomojszkij-lerendezte-ahmetov-vagyonat-az-ahmetov-altal-gyartott-fegyverekkel/