A Nyugat és valamennyi latorszövetsége magából kikelve vonyit az első – határozott – orosz lépés, a “Fehér Konvoj” Donbasszba – Újoroszország területére – való belépése miatt!

A konvoj humanitárius segélyszállitmányt juttat el a három hete ostromlott Luhanszkba és Donbassz sokat szenvedett népének. Amely népet a kijevi latorhatalom a nyugati latorszövetségek buzgó egyetértésével szisztematikusan kiirtani igyekszik.

Fel sem szisszentek a latorszövetségek politikusai Donbassz falvainak és városainak tömegpusztitó fegyverekkel való lerombolása miatt. Szavuk sem volt – és most sincs – Valcman bérgyilkosainak halmokban heverő civil áldozatainak láttán. Mélyen hallgatnak a Majdan tömegmészárlásának, és az odesszai pogromnak a körülményeiről. A Nyugat “demokratikus értékrendjébe” nagyon is belefér Európa nagyvárosainak földig rombolása légierővel. (Bevált gyakorlat ez Jugoszlávia óta!)

Nyilvánvaló szervezett terrorcselekmény (maláj utasszállitó repülőgép lelövése) tényeinek tudatos elhallgatásával és meghamisitásával próbálnak összekoholni vádakat a Donbassz civiljeinek legyilkolását eleddig tűrő Oroszország ellen, amely Oroszországnak tegnapra elfogyott a türelme.

A Nyugat orosz agresszióról visitozik, és követeli a segélyszállitmányok azonnali leállitását. Ugyanez a Nyugat predesztinálja önmagának a jogot arra, hogy bárhol a világban “segitséget nyújtson” az ő érdekeit készséggel kiszolgáló barátainak és szövetségeseinek!

A Nyugat természetesnek tartja, hogy amit ő megtehet – az Oroszországnak tiltott dolog!
Hogy miért?
Hát csak!
Csak mert a Nyugat igy gondolja!
Hát a Nyugat rosszul gondolja!

Oroszország végre rászánta magát, hogy tudtára adja a Nyugatnak: az eddigi szokásjoggal ideje leszámolni!

Nyilvánvaló, hogy ez a “Fehér Konvoj” inkább politikai üzenet, semmint elégséges humanitárius segély. Oroszország politikai és állami vezetése végre átlépett a rubiconon.

OROSZORSZÁG NÉPE EZT VÁRTA EL AZ ORSZÁG VEZETÉSÉTŐL!

Ha pedig ezek után az orosz vezetés mégis visszahátrálna, saját népe tekintetével kéne szembesülnie.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/23/a-kreml-elso-hatarozott-lepese/