Minden hiába! Összes erőinket mozgósítva nyomozunk a május másodikán Odesszában történt tragédia tetteseinek kézrekerítése érdekében, de erőfeszítéseink hasztalanok! A felbujtók és a végrehajtók egytől-egyig határainkon túl bujkálnak igazságszolgáltatásunk lesúlytani kész ökle elől. Oroszországban és a Dnyesztermelléken találtak búvóhelyre. Tudjuk kik ők!-csak nem férünk hozzájuk!-sopánkodott tegnap Kijevben Nyalókakirály amiatt, hogy még mindig nincs kézzelfogható eredménye a lendületes nyomozómunkának. Az odesszai tragédia ügyében. Amikor legalább 107 oroszajkú-zömmel kommunista-aktivistát gyilkoltak meg “ISMERETLEN” elkövetők.
tir
Pedig már az EU-is szorgalmazna valamiféle eredményecskét nyomozásilag, csak semmi nem jön össze.
“Az USA háborút szervez Oroszország elpusztítására”-jelentette ki a “Globovision” televíziós csatorna műsorában Nicolas Maduro venezuelai elnök.
Ezt az akciót egy globális olajháborúval indította Amerika, és 2015-ben kívánja kiterjeszteni. Venezuelát ugyanolyan módon igyekszik presszionálni az olajárak mesterséges leszorításával Washington, mint Oroszországot-mondta Maduro.
“Nem kell aggódni! Nem nézzük hátratett kezekkel Amerika terveit és akcióit. Most igazi ellenfelekre talált az USA”-idézi Nicolas Maduro szavait a “Globovision”.
Andrej Bileckij ezredes-Nyalókakirály “Azov” latorzászlóaljának mb. parancsnoka martalócai pusztulása fölött síránkozik mai facebook bejegyzésében.
Regéje szerint ma délelőtt hiénáin rajtaütött a milicia egyik rohamcsapata Peszkinél, és kinyúvasztott éppen féltucatnyi latort. Három másiknak van némi esélye, hogy valamennyire össze fogják tudni őket foltozni a sebészdoktorok.
Grúziában egy vásott unoka leckéztette meg a televízió előtt vadul hortyogó nagyapót. A “Tv Zvezda” tudósításából nem derül ki a gyerekcsíny helyszíne, csak az, hogy nagypapát sürgősen kórházba kellett szállítani.
A vásott unoka ugyanis tréfa gyanánt egy beizzított petárdát csúsztatott a hátrabicsaklott fejű, tágra nyitott szájjal a lóbőrt húzó nagypapa szabadon maradt fogsorai közé. Gyéduska tűzokádó sárkányként pattant föl-majd tette magát vízszintbe. Rajta valami égéscentrumban végeztek először javító műveleteket a doktorok, ma pedig a szájsebészek látnak munkához nagyapó fogsorai környékén. Állítólag túlóra is vár rájuk. A hírek szerint a bácsi “amúgy jól van”!-csak emígy nem. Legközelebb biztosan meggondolja a Tv-előtti szundíkálás ötletét. Szakértői vélemények szerint viszont a horkolási szokása az továbbra is megmaradt, sőt! A petárda hatásának köszönhetően-dacára bármily sikeres doktori beavatkozásnak-még ébrenléti állapotára is kiterjedt.
Az orvosi jelentésekből viszont kitűnik, hogy az utóbbi 24 órában húsz ismertté vált petárdabaleset történt. Grúziában

https://balrad.wordpress.com/2014/12/30/ez-is-az-is/