Gyurcsány Ferenc és a bukott liberális ( cion-atlantista ) baloldal a tavaszi választások után már megígérte, hogy Magyarország jelenlegi demokratikusan megválasztott kormányát meg lehet dönteni nem demokratikus úton is.
Most vonatkoztasson el attól a kedves olvasó, hogy milyen "érzelmeket" táplál a mostani vezetés irányába, egyszerűen csak gondolja át azt a dolgot, hogy azoknak a hatalmaknak, akik jelenleg Magyarországon felforgató tevékenységet folytatnak, teljesen mindegy, hogy egy súlyosan beteg ember, mint Gyurcsány Ferenc vagy egy Orbán Viktor nevű ember irányít, egyszerűen csak egy érdeke van, hogy Magyarország minden tekintetben a gyarmata legyen, minden tekintetben a cion-atlanti csoportosulás irányítsa, minden tekintetben a cion-atlanti érdekek érvényesüljenek.

Tekintettel arra, hogy a jelenlegi Orbán kormány a kelet és a nyugat ütközőpontján lévő országunkat mindkét irányba befogadóvá tette, és nem kötelezte el magát keményvonalasan az atlantista érdekszféra irányába, most elérkezett el arra a pontra, hogy buknia kell.
Az amerikai titkosszolgálat, akár csak négy évvel ezelőtt Szíriában, vagy a múlt évben Ukrajnában, a tavaszi választások óta ( bár már előtte is ) megkezdte "becsatornázni" Magyarországon azokat az "útvonalakat", amik segítségével országunkat a megosztáson át ismét anarchiába lehet taszítani.
Természetesen a keleti érdekszféra is jelen van, az orosz titkosszolgálati tevékenység az utóbbi fél évben oly mértékben felerősödött, hogy egyértelműen kijelenthetjük, hogy jelenleg hazánk az amerikai CIA és az orosz titkosszolgálat csataterévé vált.
Természetesen ez a harc olyan mélységeben húzódik, amit a hétköznapi ember nem tud megfigyelni. Hozzá csak olyan formában jut el a már "mázas" felszín, hogy : " Magyarországon diktatúra van, Magyarországon nincsen sajtószabadság, Magyarországon sárba tiporják a civileket, magyar vezetőket utasítanak ki az USA-ból, internetadó!
Éberség!!!!
A forgatókönyvet már minden alternatív médiát olvasó ismeri: Irán, Irak, Líbia, Szíria, Ukrajna!
Felforgatás!
Ne dőljön be a kedves olvasó egyetlen CIA által irányított magyarországi médiának se. Index, 444, Hvg-én olvasott hírek teljes mértékben azt a propagandát szolgálják, hogy békés hazánk az anarchiába zuhanjon.
Szükség van erre?
Nincs!
Éberség!
Siroi Isi