A GMO-s "kukorica gyermekei" és a globális felmelegedésA klasszikus horrorfilm jelenkor aktualitásaihoz igazított címe stílszerűen és horrorisztikusan lefedi a bankárkaszt, a szabadkőműves elit éghajlat-módosítási törekvéseit. Bár kevesen tudják, de egy vulkánkitörés több szennyezőanyagot és üvegházhatást okozó gázt, port juttat a légkörbe, mint a bolygó összes ipara együttvéve. A légkör CO2-szintje a mérések szerint az utóbbi időben mégis csökkent. Ezt indokolja a világ iparának folyamatos leépítése, és a csökkenő fosszilis energiahordozó felhasználás. Esősorban az energiahordozó árak magasan tartása miatt, és annak ellenére, hogy a "tiszta energia" termelésének technológiái a multinacionális konszernek nyomása hatására háttérbe szorulnak. Az amerikai kormány 2013. elején törvényben terrorcselekménynek minősítette a szabadenergia kutatásokat, fejlesztéseket, és a "szabadenergiát előállító készülékek, berendezések gyártását és forgalmazását. Kevés háttér információ és még kevesebb tudás birtokában "sikeresen" lezajlottak az "ember által okozott klímaváltozás" elleni tüntetések szeptember 21-én. Közel 160 országban demonstráltak az "ember okozta klímaváltozás" ellen, csak eltévesztették a "házszámot". Az "ember által" okozott felmelegedés stimmel, de az, hogy milyen aljas indokból, és "milyen" emberek által előidézve, és milyen "módszerekkel", arról nem szólnak az emberellenes "médiakampányok".



A résztvevők többnyire fiatalok, akik talán nem is emlékezhetnek a 2001-es Enron-botrányra, amiben a multinacionális vállalatok időjárás-módosítási, az amerikai Enron cég felé tett megrendeléseit tárták a nyilvánosság elé. Az Enron formálisan feloszlott, egy részét az amerikai nemzetbiztonság (NSA) vette át, szintén egy része ma is működik. A multik megrendelései alapján befolyásolták és a mai napig módosítják az időjárást a világ különböző régióiban a tőzsdei mozgások, fegyverkezési érdekeik, nyereségelvárásaiknak megfelelően. Azóta ez már állami és NATO szinten működik. Az időjárást már 1996-óta manipulálják. Oroszország 400 km hatósugarú időjárás-módosító berendezéseket forgalmaz a világpiacon. Kína nyíltan bevallja, hogy a saját időjárását az igényeknek megfelelően tudja alakítani. Az USA körül 300 GWEN-torony gondoskodik a "megfelelő" klímáról, és az SBX-1-es úszóplatformos, valamint a X-37B (http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=297) mini űrrepülőgép is, a földi HAARP állomásokon kívül. A magas-légkörbe kiszórt vegyi-permetezések okozta légkörszennyezésről alig hallani, pedig köhögünk tőle, allergiásokká leszünk, Alzheimer-kórossá, autistává válnak az emberek és nem ritkán biológiai szennyeződések is kimutathatók. Link

Az "ember által okozott klímaváltozás" egyik fontos eleme volt a Mexikói-öbölben a Deepwater Horizon fúrótorony felrobbanása (felrobbantása) 2010. április 20-án, és a becslések szerint összesen 560-585 ezer tonna nyersolaj juthatott az öböl vizébe. A kiömlött olaj semlegesítését olajfaló baktériumokkal fél év alatt meg lehetett volna oldani, de a British Petrol (felsőbb utasításra) jobbnak látta, ha a kiömlött olajat megkötve leülteti az öböl fenekére. A gigászi méretű "terelő" a Golf-áramlat útjában megakasztotta a világ "hőszállító futószalagját". Eredményeként Európa és Észak Amerika időjárása lassan átalakul. Ezt sem a CO2 növekedés okozza. Ha növekszik a légkör CO2 tartalma, párhuzamosan növekedik a világtengerek algamennyisége is. Ezzel együtt az oxigén kibocsátás is, mivel a Föld oxigéntermelésének több, mint 90%-át algák és moszatok biztosítják. A Föld hőháztartásába való beavatkozás folyamatos, miközben nem beszélnek, nem írnak arról, hogy a 90-es évektől az USA és Európa rohamosan csökkenő ipari és mezőgazdasági termelése nem csak ijesztő mértékű munkanélküliséget, de csökkenő káros anyag kibocsátást is eredményezett.


Az "globális felmelegedési csalás" fontos része, hogy minden országra rákényszerítették a fosszilis energiahordozók szinte kizárólagos alkalmazását. A fukhusimai szándékosan és célzatosan előidézett atomkatasztrófa figyelmeztetés az atomenergia felhasználói számára (Link). Így jár mindenki, aki nem a bankárkaszt érdekeltségébe tartozó atomerőműveket üzemeltet, vagy "áruláson töri a fejét". A globális felmelegedés egyre gyakoribb hangoztatása mellett egyre kíméletlenebb harcot indítottak a gáz -és olajkészletek megszerzésére. Amelyik ország nem elég erős, hogy készleteit meg tudja védeni, a zsidó média félrevezetése, korrupt politikusok, és "hamis zászlós" hadműveletek áldozatává válik. A bankárkaszt irányítása alatt álló multinacionális konszernek egyre nagyobb energiafelhasználásra kényszerítik az általuk kialakított "fogyasztói társadalma". A széndi-oxid kvóták bevezetése 4 trillió dollárt hoz a "konyhára" évente, és egyes országok korrupt politikusai képesek karbon-kvóta eladások érdekében munkahelyeket is megszüntetni. Az IPCC, WMO és az UNEP jól szervezett bűnszövetkezet, de befizetett kvóták felhasználása is megér egy misét.

Az ózonréteg elvékonyodásáról gyakran hallani, főleg olyan összefüggésben, hogy ezért is az ember a felelős, ami kis részben igaz is. Az ózonréteg a sztratoszféra része, elnyeli a világűrből érkező ultraibolya sugárzás bizonyos frekvenciáit. Az ultraibolya sugárzás hozza létre O2 molekulák bontásából. A keletkező O3 molekulák rövid életűek. Ugyanennek az ultraibolya sugárzásnak és a felső légkörbe kerülő ózonréteget roncsoló anyagok a hatására bomlik le. A repülőgépek és rakéták hajtóművei számottevő rombolást visznek végbe ezen a sugárvédő pajzson, de az elvékonyodásnak van egy másik, jelentősebb oka is.
Az Európai Űrügynökség (ESA) műholdjai bolygónk globális mágneses terét az ESA Swarm nevű műholdhármasával figyeli. A pontos mérésekhez korábban legalább 16 műhold együttes mérési eredményét határozták meg. Oroszország, az utóbbi időben sikertelen kilövései között, a Föld mágneses terének figyelésére felkészített műholdakat is pályára próbált állítani a meglévők mellé. A mágneses tér változását orosz és amerikai műholdak is mérik. Oka a Föld mágneses terének folyamatos gyengülése. Bizonyos adatokból arra következtetnek a szakemberek, hogy 10 ezer évvel ezelőtt még másfélszer akkora gravitáció volt, mint most.
Mivel a mai napig nem tudták meghatározni a mágneses és gravitációs vonzás különbözőségét, nyugodtan feltételezhetjük, hogy a kettő egy és ugyanaz. Az alábbi képen a 2013. júniusi mérési eredményeket ábrázolták.


A mágneses indukció értéke a földfelszínen, a Swarm mérései alapján, nT (nanoTesla) egységekben. (Kép: ESA / DTU Space) 2013. június


A kék árnyalatai csökkenést, a piros árnyalatai növekedést jelölnek. (Kép: ESA / DTU Space) a 2014. január 1. és június 30. közötti időszak alatt bekövetkezett változások

Geofizikusok által végzett mérések alapján a Föld mágneses tere többnyire csökken, ami a XX. században 5%-ot jelent. A csökkenés nem egyenletes, van ahol nagyobb, van ahol kisebb, így lassabban következik be. A össze-vissza változó mágneses tér viselkedéséből nem lehet értékelhetően következtetni, így előrejelzésekbe sem lehet bocsátkozni. A mérések alapján az első képen a mágneses indukció mértéke eléri a 60 ezer nT-t is , de fél év leforgása alatt a változások abszolút értéke legfeljebb 100 nT-ig terjedtek. A Swarm műholdak ezeket a kis változásokat is megbízhatóan kimutatják.
A feltehetően "GMO-s élelmiszereken" tengődő és ettől minden emberségét elvesztő "bankár -és tudós" kaszt többet tudhat a közeledő pólusváltásról, bár ez a téma már évekkel ezelőtt is terítékre került oldalainkon és a nemzetközi nem fősodratú, háttérbe szorított médiában, elsősorban az interneten. Az előző civilizáció minden fellelhető emlékét, dokumentumait, eszközeit ellopták, elrabolták, a közvéleményt félre -vagy nem tájékoztatták. Mindezek célja, hogy túlélésük érdekében a számukra szükséges tartalékok és menedékek létrehozását a bolygó lakosságából préseljék ki. Mint már jeleztem az előző topicban, a jégkorszakok nagy valószínűséggel egybeesnek a pólusváltások időpontjával, ami a Naprendszer keringési pályájából adódik. A pólusváltás és a következő jégkorszak hamarosan bekövetkezik. A kiürült gáztárolókba széndi-oxidot sajtolnak, készülve a jégkorszakra, de már 500 millió emberrel szándékoznak ezt megtenni. Link


100 millió év

1 millió év
A gyengülő mágneses tér és a csökkenő gravitáció, logikusan, kevésbé képes megtartani a légkört, így az ózonpajzs is elvékonyodik. A krétakori Föld átlaghőmérséklete közel 8 fokkal volt magasabb, mint a jelenlegi. A magasabb átlaghőmérséklet dús vegetációt és gigantikus méretű élőlényeket volt képes eltartani, mert a nagymértékű párolgás nem csak üvegházhatást hozott létre, de megakadályozta a gyilkos erejű kozmikus sugárzást abban, hogy elérje a felszínt.
Az akolba terelt emberek birkák módjára vakon követik, a vágóhídra hívó harang szavát, a média és számos, ezért megfizetett, de "szamár szintű gazember" hazugságait gajdolva. A "szamarakat" később vágják le, először el kell végezniük a "munkájukat", vágóhídra terelve a gyanútlan emberek tömegét. A "globális felmelegedést" magyarázók rendre "megfeledkeznek" a fentebb leírtakról, a tények közléséről, és 160 ország tüntetői karba öltve követelik saját kifosztásukat és kiirtásukat... de megteszik nekik ezt a "szívességet"... A buta ember az gondolja, a saját túléléséért tesz, ha csatlakozik, pedig saját elpusztítását, kiirtását, leinjekciózását, mérgezését, megfertőzését, táborokba gyűjtését támogatja ahelyett, hogy az időjárás-változásokért ténylegesen felelős köröktől venné el a beavatkozási lehetőséget. Ne feledkezzünk meg arról, hogy félrevezetett, gyanútlan emberek, vagy megvásárolt bérencek milliói segítik az emberiség elleni harcukat!

/Tulok/