2014. november 30., vasárnap

Laci Te! Hallod – e?!

A szigetszentmiklósi Nyár utcában terpeszkedő Kövér – lak környéke csütörtökön ismét felélénkült. A “magyar” országgyűlés örökös és fölkent elnökének lakhangyija előtt a Nem adom a házamat Mozgalom aktivistái zavarták a Ház Urának nyugalmát. (Nem először esett ez meg! – de nem is utoljára – és hát az utcabéliek is kezdik megszokni, hogy az amúgy nemigazán kedvelt szomszédjukat vegzálják időnként.)
Csupa bajuszos demonstráló otthonvédő olvasta szemére – fejére Kövér Lászlónak az általa gardírozott országgyűlésnek nevezett politikai bűnözői csoportosulások gaztetteit, és helyezett kilátásba egy közeljövőbeni kis nemzeti számonkérést. (A bajuszok azok többnyire álságos, ragasztott és rajzolt förmedvények voltak egyébként, utalva a demonstráció célalanyának útálatos voltára!)
A mintegy háromórás (nyitással – produkcióval – zárással) demonstráció kötelező hatósági kellékei is felvonultattak. A rezidencia őrei már régi ismerősökként tekintettek a megjelentekre, a feliratokat is már kívülről ismerik.
A “whytézz” úr – a Nemzet Bajusza – természetesen a bajszát sem dugta elő a családi fészekből. (Lehet hogy “ott se vaút”!)
A kivezényelt rohamrendőrök is békésen kivárták a demonstráció végét, majd kis híján egyeztettek Póka Lászlóékkal, hogy legközelebb akkor hol is?
Hát a legközelebb az ma délután három órakor lesz a Trócsányi – villa előtt, utána pedig az otthonvédők “tisztelgő” látogatást tesznek a “Bonafarm”, az OTP és még ki tudja hány rablócég tulajdonosának – Csányi Sándornak – otthonvédő berkekben a Legnagyobb Uzsorás névre elkeresztelt – a hajlékjánál. A túrát a Nem adom a házamat Mozgalom az “Első Gyertya” akciónévvel illeti, Advent első vasárnapja lévén a mai!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/30/laci-te-hallod-e/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése