1f064015c235
Már régen vádolja egymást Oleg Ljasko, a Radikális Párt (pedofil) vezetője – és a dnyepropetrovszki martalóc oligarcha; Ihor Kolomojszkij, – hogy az ország keleti részén dúló fegyveres konfliktust a személyes gyarapodásukra használják fel.
Ez egyébként igaz is mindkettő tekintetében, – de hát, mint tudjuk, az a tolvaj óbégat legjobban, akit szintén megloptak.
Ám mostanra a két lator ellenségeskedése az egekig csapott. Egy közelebbről nem tisztázott magánéleti ügyön vesztek még jobban össze de annyira, hogy az anyázások után már eljött az életveszélyes fenyegetések ideje is.
Ljasko így írt erről a saját Facebook oldalán: “Ez oligarchikus fenevad Kolomojszkij átlépte a piros vonalat. Miután egyre-másra okádta rám és családomra hazugságait, – édesanyámat ez annyira megviselte, hogy erősen feltételezhető szívrohammal a kórházba kellett szállítani.
Isten ments, ha valami komoly baj történik vele, én a föld alól is előkerítem ezt a taknyos, büdös disznót, – s ott ölöm meg.”
Kolomojszkij reakciója még nem ismeretes. De nagy valószínűséggel ő is hasonlókat fog üzenni banditatársának.
Összevesztek hát a hiénák az egyre szűkösebb koncon. – Addig acsarognak egymásra, – míg nem jön egy népköztársasági kommandó, – s pontot tesz az ellenségeskedésük végére.
B-R
Forrás: Крыса из нержавеющей стали