Az Új Világrend (NWO) mögött álló árnyékerők lassú ütemben követik az emberiség és bolygónk erőforrásai feletti totális ellenőrzés napirendjét.

David Icke ezt a "totalitárius lábujjhegynek" nevezte el, mert "ők" nagyon apró lépéseket tesznek a teljes és végleges leigázásunk felé.

Ennek eredményeként a tömegek viszonylag kevéssé vannak tudatában annak, hogy szabadságjogait fokozatosan elveszik, miközben az NWO polip hatalma folyamatosan növekszik.

 

Az NWO napirend mögött álló árnyékerők

Valahol a piramis csúcsának közelében egy rendkívül elitista szervezet, a 13 család tanácsa néven ismert szervezet irányítja a világ minden jelentős eseményét. Ahogy a neve is mutatja, a Tanács a Föld 13 legbefolyásosabb családjából áll.

Egyre több emberben tudatosul, hogy a Föld lakosságának 99%-át az "elit" 1%-a irányítja, de a 13 család tanácsát az 1%-os "elit" kevesebb mint 1%-a alkotja, és a Földön senki sem jelentkezhet tagnak.

Véleményük szerint joguk van uralkodni a többiek felett, mert ők az ősi istenek közvetlen leszármazottai, és királyinak tartják magukat. Ezek a családok a következők:

  1. Rothschild (Bauer or Bower)

  2. Bruce

  3. Cavendish (Kennedy)

  4. De Medici

  5. Hanover

  6. Hapsburg

  7. Krupp

  8. Plantagenet

  9. Rockefeller

  10. Romanov

  11. Sinclair (St. Clair)

  12. Warburg (del Banco)

  13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

 

 

Személy szerint azt gyanítom, hogy ez nem biztos, hogy a teljes lista, és néhány nagyon erős vonal még ismeretlen számunkra.

A Rothschild dinasztia kétségtelenül a leghatalmasabb - látható - vérvonal a Földön, és becsült vagyonuk 500 billió dollár körül van!

Hatalmukat a világ bankbirodalmán keresztül gyakorolják, amely szinte teljes egészében az ő tulajdonukban van.

A legfontosabb intézmények, amelyek keményen dolgoznak az NWO létrehozásán és fajunk teljes leigázásán, a következők:

  • A londoni City of London (pénzügyek, a Rothschildok irányítása alatt) - NEM része az Egyesült Királyságnak.

  • Az USA Federal Reserve (pénzügyek - magánbank, a Rothschildok tulajdonában) - NEM az USA része.

  • A Vatikán (indoktrináció, megtévesztés és ijesztgetés) - NEM Olaszország része.

  • Washington D.C. (hadsereg, agyprogramozás, agymosás és elnéptelenítés) - NEM az USA része.

A fenti intézmények mindegyike önálló államként működik, saját törvényei szerint, ezért nincs olyan bíróság a Földön, amely valaha is felelősségre vonhatná őket.

A ma létező Titkos Társaságok sokasága egy megavállalat ágaként működik, amely a 13 család tanácsának tulajdonában van.

Bár munkájukért busás jutalmat kaptak, e titkos társaságok tagjai nem az "elit" vérvonal tagjai, nem tudják, kik a gazdáik, és fogalmuk sincs, mi a valódi napirend.

 

 

 

Az agymosás

Egy másik tömegrabszolgasorba taszító eszköz, amit ellenünk használnak, az úgynevezett oktatási rendszer. Az iskolák már nem olyanok, mint régen, és a gyerekek megtanulják, hogy gondolkodás nélkül memorizáljanak, és kérdés nélkül engedelmeskedjenek.

Valójában ezt a kialakult oktatási rendszert rendkívül drága fenntartani, és az internet korában elavult.

"Miért elavult?" - kérdezhetik. Mert az internet szabad hozzáférést biztosít számunkra szinte végtelen mennyiségű információhoz.

Akkor miért fizetünk még mindig hatalmas összegeket az állami oktatásért? Mert a világ "elitje" megköveteli, hogy gyermekeink konformitást és dobozon belüli gondolkodást tanuljanak.

Mit tehetünk ez ellen?

Az emberiség hite most a mérlegen lóg, ahogy az NWO polip irányítása terjed. Egyrészt nagyon közel vagyunk a teljes leigázásunkhoz, másrészt viszont könnyen földig rombolhatnánk a hatalmi piramisukat, ha egyszerűen egyesülnénk a megtévesztésük ellen az elmék, a szívek és a lelkek békés forradalmában.

Évek óta kérdezem magamtól, hogy mi a legnagyobb fegyverük rabszolgasorba taszításunkhoz. Az állandó indoktrinációval kombinált rossz oktatás? A vallás által keltett félelem? A rendszer általi büntetéstől (börtöntől vagy gyilkosságtól) való félelem, vagy a pénzrendszer láthatatlan rabszolgasága?

Véleményem szerint a fentiek együttesen óriási hatással voltak a társadalmunkra és a gondolkodásmódunkra, de a legnagyobb fegyverük kétségkívül a pénzügyi rendszer!

 

 

 

Valuta rabszolgák

A pénzügyi rendszer lopakodva rabszolgasorba taszította fajunkat, és most deviza rabszolgaként használnak minket. Minden nap 9-től 5-ig dolgozunk, unalmas és lehangoló környezetben, semmi kreatív vagy építő jellegű ösztönzés nélkül.

A legtöbb esetben a munkába járás egyetlen motivációja a következő fizetés - és nem számít, milyen keményen dolgozunk, úgy tűnik, soha nem lesz elég pénzünk.

Gondolkodtak már azon, hogy a megavállalatok (amelyek évente milliárd dolláros profitot termelnek) miért fizetnek több tucat milliót a vezérigazgatóiknak, és miért a lehető legközelebb a minimálbérhez a többi alkalmazottnak?

Ezt gondosan megtervezték, mert egy olyan embernek, aki állandóan "a határon van", soha nem lesz ideje az önképzésre, az önvizsgálatra és - végül - a spirituális ébredésre.

Nem ez a fő célunk a Földön? Hogy spirituális lényekké váljunk (és a spirituális alatt nyilván nem a vallásosat értem) és kiteljesítsük az inkarnációs ciklust?

"Nekik" nincs szükségük művelt, kritikus gondolkodásra képes, spirituális célokkal rendelkező emberekre. Nem, az ilyen emberek veszélyesek a rendszerükre!

"Nekik" engedelmes "robotok" kellenek, éppen elég intelligensek ahhoz, hogy működtessék a gépeket és fenntartsák a rendszert, de elég ostobák ahhoz, hogy soha ne tegyenek fel kérdéseket.

A pénz az "ördög szeme".

A világ összes legnagyobb problémájának gyökerei mélyen a pénzügyi csapásban gyökereznek: a háborúk nyereségesek, a betegségek nyereségesek, a Föld kifosztása nyereséges, az emberi rabszolgaság és az embertelen munkakörülmények nyereségesek.

Vezetőinket a pénz korrumpálta, és az emberiség közös földi küldetését a pénz eltérítette.

Miért van tehát egyáltalán szükségünk a pénzügyi rendszerre? Valójában nincs rá szükségünk (legalábbis többé már nincs). A bolygó egy centet sem kér tőlünk a természeti erőforrásainak használatáért, és megvan a technológiánk, hogy kitermeljük őket anélkül, hogy egy napot is dolgoznánk.

Kötelezően olvasandó kapcsolódó cikk: A piramis teteje: A Rothschildok, a brit korona és a Vatikán uralja a világot.

 

 

 

A megoldás

Ami még fontosabb, hogy zseniális elmék vannak "odakint", akik évtizedek óta vitatkoznak az erőforrás-alapú gazdaság koncepciójáról. Ilyen például Jacque Fresco úr, egy zseniális ipari formatervező és társadalmi mérnök, aki élete nagy részét a jövő tervezésével töltötte.

A Jacque Fresco úr által javasolt városokat autonóm építőrobotok fogják építeni, és környezetbarát és önfenntartó, földrengés- és tűzálló lesz. További információ itt.

Mások már most is tárgyalnak a jövő gazdasága felé vezető átmenet tervéről, ahol már nincs szükség pénzre, és minden egyénnek a legjobb feltételeket kínálják majd a legmagasabb potenciáljának eléréséhez - mindezt a fajunk egészének javára.

A kérdésem tehát a következő: készen állunk-e arra, hogy elfogadjuk a jövőt és kiszabaduljunk az "elit" irányítása alól egy pénz nélküli világban, vagy hagyjuk, hogy az Új Világrend megvalósuljon?

Alexander Light, HumansAreFree.com