A zsdanovkai kazán létrejöttének hirére komoly fejetlenség ütötte fel a fejét Nyalókakirály udvartartásában. Próbálták titkolni a dolgot, ám ma reggel a népköztársaságiak az egyetlen lehetséges egérutat is elvágták a külvilág, és a kazánba szoritottak között. Már Konsztantyinovka felé is hermetikusan el van zárva minden lehetőség, és beindult az “ijesztegetés”. Egyelőre csak aknavetőkkel.

Jelentések szerint szinte irányzékot sem kell állitaniuk a milicistáknak – mégis találatot jegyezhetnek.

A katlan miatt talán kevésbé fájna Nyalókakirály és hadvezetésének feje, hanem azok a fránya telefonok! Azok miatt fő most Valcman és nyaloncgárdája üstöke. Ugyanis a körbezártak elkezték közölni az otthoniakkal a nem óhajtott fejleményeket. Ilovajszk meg még eléggé élénken él az ukránok emlékezetében!

Amikor pedig az is kiszivárgott, hogy nagyobb “műsor” készül Zsanovkánál, megszólaltak a hivatalok telefonjai is! Ezek miatt kell most izgulni a Kijevi trónbitorlónak és az udvartartásnak. Merthogy ismét kezdenek mozgolódni a lányok és az asszonyok! De a férfi családtagok is!

Nyalókakirály két választási lehetőséget mérlegelhet:

1. Vagy megállapodik a donbasszi Népköztársaságokkal (legújabb “béketervét és rendezési ajánlatát Donbasszban egyenesen kiröhögték, mig a kijevi parlamentben dührohamot kaptak a fasiszták!)

2. Kér még vagy húszezer “segélykoporsót” az EU – tól. Télig talán elég lesz. Aztán meg jön a fagy – a tavasszal pedig már úgyis a miliciákra fog hárulni a “betakaritás”

http://balrad.wordpress.com/2014/09/16/ujabb-sansz-az-eu-koporsogyarto-iparanak/