“Szivaros” Bill egykori amerikai elnököt Jon Stewart faggatta szeptember 18-i Daily Show műsorában néhány, az egész világot foglalkoztató kérdésekről.

Hogyan lehet megállítani az ebolát?

Hogyan lehetne véget venni az ISIS rémuralmának?

Az elmúlt évek történéseit figyelembe véve, vajon nem beszélhetünk-e az általunk ismert világrend összeomlásáról?

Az események ugyanis mintha egy olyan tendencia felé mutatnának, hogy minden szétesik, amit az elmúlt 20-30 évben felépítettünk. (Értsd: amit ŐK felépitettek!)

“Szivaros Billy” – amúgy Páholyfőnök – szerint kétségtelenül nagy a baj, de azért az általános trendek mégsem az összeomlás felé mutatnak.

Clinton beszélt a világot pillanatnyilag uraló három politikai modellről is:

Az egyik a kormányon kívüli! Ez a liberális szabadkőmüvesek nagy kedvenc modellje. A kormányok csak adminisztráljanak, és hajtsák végre az Alapitványok diktátumait. Ez igy remek dolog! De az, amit az ISIS gyakorol, az maga a lázálom.

Egy “tekintélyelvű kapitalista modell” – mint amilyen Oroszországban és kicsit más formában Kínában uralkodik, az is demokratikus modell, csak “Szivaros Billy” szivének nagyon nem tetsző modell, mert az Alapitványok ebben a modellben nem képesek a Központi Akaratot érvényesittetni a demokratikusan választott kormányok által.

Amerika egykori elnöke legnagyobb aggodalmára az orosz-kínai modellt más országok is vonzónak találják. Igy például Magyarország is ezt a trendet követi. Döbröginket is szóba hozta mint rossz példát, bár nem név szerint, hanem mindvégig Magyarország miniszterelnökeként emlegette. Clinton úgy fogalmazott, hogy jóllehet, a magyar Uralkodó sokat köszönhet Amerikának, mégis az autoriter kapitalizmus mellett foglalt állást. Ez azonban csak annyit jelent, hogy szereti a hatalmat, esze ágában sincs lemondani róla, és sok pénzt akar csinálni. (Hozzátesszük: nem csak az akaratával, hanem a módszerével is van bajunk – nekünk – MAGYAROKNAK!)

“Szivaros Billy” amúgy még ma is nagy befolyással biró személyiség! Különösen “alapitványi körökben” nagy iránta a bizalom – “demokratikus kormánykörökben” pedig a szava! Egészen kiváló mediátor az Alapitványok és a Végrehajtók között!

Úgyhogy “Szivaros Billy” szavaira ÉRDEMES ODAFIGYELNIE DÖBRÖGINKNEK!

Meg persze nekünk – MAGYAROKNAK – is! Sok jóval ugyanis nem kecsegtetnek. Merthogy szerinte “…az általános trendek mégsem az összeomlás felé mutatnak…!


http://balrad.wordpress.com/2014/09/20/szivaros-billy-beszolt-dobroginek/