2014. július 4., péntek

Zsidó bűnszövetkezet veri szét módszeresen a hazafiakat

Most már biztos!
Régen írtunk a Jobbikról, de fél az ember, hogy már megkérdezik lassan, hogy miért?
Nem akarunk semmit sem eltussolni, de ami igaz, az igaz. Régen írtunk a héberek nagy megtévesztő akciójáról. Pedig a jövőnk.infó élen járt egykoron abban, hogy lebuktassa a nagy színházi darabot, azt, amit Jobbiknak hazudtak a zsidó összeesküvők. 
Nem szabad elfelejteni, hogy mi voltunk azok, akik lebuktatták Szegedi Csanádot és kiterítették családfáját a nagyközönség elé.


És ennek hullámai a magyar vezető médiumokon túl külföldre is, sőt izraeli fórumokig jutottak el. Szegedit ezeken a fórumokon jól meg is fenyegették, de nem veréssel, hanem egy kicsit radikálisabb „eljárással.”. Nem csoda, hogy elfutott az első rabbiig és esedezett a zsidóság bocsánatáért. 
Most a bevallása szerint tanulási fázisban lévő zsidó, azaz Szegedi Csanád mindent elkövet azért, hogy jó radikálisból jó zsidóvá váljon.


Azonban mostanában Csanád egykori szűkebb pátriájában Borsodban és Miskolcon, ahol jól szét is verte az igazi hazafi jobbikos csapatokat furcsa dolgok történnek.
Történetesen most Jakab Péter a Jobbik miskolci képviselője miután megválasztották polgármester jelöltnek, bejelentette, hogy zsidó ősei vannak. Az ember elgondolkodik azon, hogy ez a bitang csak most jött rá vagy csak egyszerűen a csanádi rémálom ismétlődik meg. Az igazság saját bevallása szerint az, hogy tudta, de eddig  titkolta az igazságot.
 De mit várunk egy zsidó törtetőtől?
Szegedi Csanád nagy felfedezettje, Szegedi Márton jobb keze, Csanád fizetett titkára és most már kimondhatjuk, hogy hitbéli társa egyértelműen részt vett abban a zsidó összeesküvésben (mert ez az), aminek keretében szétverték és atomjaira robbantották szét a borsodi hazafias erőket, akik 2012-ben a Jobbikban csoportosultak. Endrésik Zsolt és társai kirúgásában nyakig benne voltak. Jakab végig asszisztált a zsidók harcában a hazafiak csoportjai ellen. 
Jól tudta mit csinál, hajtotta a vére és ment hittestvérei Szegedi Márton és Szegedi Csanád mellett a hazafiak ellen. 
Mi már korábban jeleztük azt is, hogy Csanádék embere maradt Csanád nagy bukása után is. 


Jakab Péter      Szegedi Márton Pakusza Zoltán ???

A miskolci „jobbikos” frakció 2010-ben és a főnök!
Most pedig Miskolc zsidó jobbikos polgármester-jelöltje lett. Egy kirakatember, a jó zsidó, a díszzsidó, az alibi, a becsületes magyar zsidó leképezése, csalárd módon. Jól jött a Jobbiknak. A kurucnak hívott labancinfón azonban már háborognak a népek. Azon a kurucon, amely most villámgyorsan kiállt Jakab zsidó mellett. Persze Csanád leleplezése után két és fél hétig kussolt. 
Reméljük azonban, hogy most már kezdi sok ember látni, hogy miről szól az egész. Látja mindenki, hogy hogyan alakul ki a pálforduláson áteső jobbikos hordából az új SZDSZ. Reméljük, hogy Jakab rátalál igazi gyökereire és hittestvérei a Szegediek után fut és esedezik majd a rabbi előtt, aki már levélben meg is kereste a zsidókat eláruló zsidót. A magyar hazafiak kiiktatásában résztvevő vérét megváltoztatni képtelen cionistát nem fogják sokáig jó szemmel nézni a moszad emberei sem. Az ilyenek világszerte eltűnnek, hiszen a zsidónak a legnagyobb ellensége a zsidókat nyíltan eláruló zsidó. Csanád is tudta ezt, ezért be is rohant a rabbihoz. Jakab is be fog rohanni hamarosan, ez biztos. 
És a nagy jobbikos vezetők is megszólaltak. Roy a skinhead, Gyöngyösi a listáztató provokátor, illetve Vona (Zazrivecz??? vagy ki tudja) Gábor is. Ők kiálltak a nagy jelölt mellett, annak ellenére, hogy a gárdát szétverő horda pár éve még a zsidók ellen lépett fel a színművészeti egyetemen is tanítható csaló módon. Vona szerint: „Jakab Péter vállalása az ő politikája előremutató jel lehet” a nemzeti oldal és a zsidóság közeledésében.

A „jó zsidók” Bármibe becsavarják magukat! 
Díszmagyar, árpádsávos lobogó, bocskai mente, nem számít nekik!



A kutyából nem lesz szalonna, de a zsidóból sem magyar és főleg nem nemzeti érzelmű magyar ember. 
Jézus tudta, mi tudjuk, de ti mikor?
Jézus a zsidókhoz:
A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja. Mégis, bár az igazságot hirdetem, nekem nem hisztek. Ki vádolhat bűnnel közületek? Ha meg az igazságot hirdetem, miért nem hisztek nekem? Aki az Istentől való, meghallja az Isten szavát. Ti azért nem halljátok meg, mert nem vagytok az Istentől valók." (János evangéliuma 8:44)
És hogy megértsék ezt jobbikos cionista zsidóink is:
Balajti Ferenc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése