2014. július 29., kedd

Valcman naplója: július 28. újabb “Fekete Nap”

Újabb “Fekete Nap” kerül Valcmanék hadinaplójába. 2014 július 28.
Várható volt, hogy a viszonylag csendes hétvége után Donbasszban fölpörögnek a hadiesemények. A készülődések alapján arra is lehetett számitani, hogy több fog történni, mint holmi helyi csetepaték.
Amire viszont nagyon kevesen gondoltak: Valcman zsoldoshordája semmiféle buktából nem tanul!
Július 28-án ugyanis ismét olyan katasztrofális csapást szenvedtek el a bérgyilkoshordák, hogy Nyalókakirálynak egy “Újabb Taktika” kidolgozására lesz szüksége.
A mohó latorhorda szinte minden elővigyázatosságot mellőzve “bevette” Sahtyorszk külső városrészeit. Ám bent a városban a népfelkelők csapatai voltak-és a városon kivül is. A két tűz közé került bérgyilkosgyülekezetnek szikrányi esélye sem volt. Taláncsak annyi, mint a húsnak a forgó darálóba töméskor. Majd kijut a másik végén.
Hát-a nap végére tegnap pontosan úgy végezték. Tartós vendégségre készülve érkeztek tegnap hajnalban Sahtyorszkba-de kora este többségük már zsákokban távozott is.
A Szaur-Mogil eset tipikus példa. Másodszor került a fasiszta anyag a népfelkelők “kicsontozójába.” A zsoldossereglet nem először vetett szemet a Dél-Donbasszt uraló, közel 300m magas dombra. Tegnap is azzal a föltett szándékkal ébredtek, hogy megkaparintják maguknak. A hely jelentőségével szintén tisztában lévő-és a dombot birtokló-önvédelmisek sejtették hogy mire készülnek Valcman martalócai. Értesitették Szaur-Mogil falucska lakóit, hogy jobb lenne, ha elmennének otthonról hétfőn. Vasárnap estére a falucska ki is ürült, hétfő reggelre pedig megérkeztek a pribékek.
ELFOGLALTÁK SZAUR-MOGIL FALUT!
Nagyjából 90 százalékuk pusztult el késő délutánra.
Сожженная бригада: «кладбище танков» — уничтоженные позиции украинской армии (фото/видео) | Русская весна
A SZAUR-MOGIL DOMBRÓL RÁJUK ZÚDITOTT TÜZÉRSÉGI TŰZ VÉGZETT VELÜK!
A latorhorda azon szándéka, hogy Donyeck ellen déli-délkeleti irányból is támadást fognak tudni inditani a népfelkelők hátába kerülve, tegnap ismét kudarcot vallott. Nyalókakirály Délkelet-Donbasszban inditott tegnapi offenzivájának egyetlen kézzelfogható haszna a kijevi udvarban: közel ezerötszáz nevet lehúzhatnak a zsoldlistáról!
A Szaur-Mogil DOMB felett továbbra is a népfelkelők zászlaja lobog.

https://balrad.wordpress.com/2014/07/29/valcman-naploja-julius-28-ujabb-fekete-nap/


Luhanszkban újabb “dicső tettek” egész sorát vitte véghez tegnap Nyalókakirály bérgyilkos pribékhordájának tüzérsége.
Vad elszántsággal lőtte tisztes távolból Luhanszk lakótelepeit. Nem is minden eredmény nélkül! Telitalálatot könyvelhettek el egy idősotthon esetében.
Persze nem csak az idősotthon volt kellemes célpontja a valcmanista latortüzérségnek Luhanszkban.
CSAK LUHANSZKBAN TEGNAP 46 ÁRTATLAN CIVIL HALT BELE VALCMANÉK “ÚJ TAKTIKÁJÁBA”!
https://balrad.wordpress.com/2014/07/29/luhanszkban-kivalo-eredmenyeket-hozott-tegnap-a-valcmani-uj-taktika/

Valcmanista néger bérgyilkosok is fűbe haraptak Donbasszban!



Sahtyorszk és Torez között volt tegnap délután a legsúlyosabb összecsapás a népfelkelők csapatai, és a valcmanista bérgyilkoshorda között.
Ebben a csatában a milicia megsemmisitett nyolc latortankot és három BMP-t.
                                        Csata előtt…                                                                           …csata után
büsz
A teremszemle alkalmával 198 fűbe harapott zsoldost számoltak össze, köztük négy négert. Három tiszt amiliciák gondjait szaporitja, ugyanis ezek megadták magukat. Bár mindhárom tiszt BMP-vel, és az azokra kitűzött zászlókkal érkeztek. A létszámellenőrzésnél viszont elkeseredetten állapitották meg, hogy 9 milicista elesett, 21 pedig súlyosan megsebesült.
No meg csata közben
kat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése