2014. július 30., szerda

Született gyilkosok – Natural born killers



_1 (8)
Killer 1. – Jacenyuk, az orvlövész – A vadonatúj mesterlövész puska kailbere: 12,7.
Miután Arszenyij Jacenyuk múlt csütörtökön nagy hűhóval lemondott Ukrajna miniszterelnöki posztjáról, – szombaton meglátogatta a Nemzeti Gárda, Kijev közelében lévő kiképzőbázisát. És egyúttal kipróbálta a gárda új mesterlövész puskáját is, – mellyel majd a kiválasztott “önkéntes” zsoldosok ölik majd az orosz-ajkú önvédelmiseket, s a civileket, Donbasszban.
Ezzel kapcsolatban komoly egyeztetések folynak, hogyan lehetne a mesterlövészek tevékenységét eredményesebbé tenni a “Nemzeti” Gárdában, – egy hatékonyabb kommunikációs rendszer, (cél és találat felismerés) használatával.
Megjegyzés: Az “ukrán” Jacenyuk, akárcsak a “magyar” Gyurcsány, – nagy ripacs. A múlt heti lemondását, egyetlen pillanatra sem gondolta komolyan. – Csak a nyomásgyakorlás miatt élt vele.
Már hétfőn ismét miniszterelnökké neveztette ki magát, mert lemondását a parlament végül nem fogadta el. Erre ő azon nyomban nyomás alá is helyezte a képviselő házat, – felszólítván a Rada képviselőit, hogy fogadják el azokat a javaslatokat, – melyekről egyébként az előző héten még beszélni sem mertek.
Vagyis, hogy haladéktalanul fogadják el az általa javasolt törvénytervezeteket, amelyek az ország keleti részén folytatott “Anti Terrorista Műveletek” – ATO) – bővítését irányozzák elő. Totális háborút akar tehát, – még több és még több áldozattal. – Ezt a célját szolgálja a részleges mozgósítás is, – melyben most elsősorban Ukrajna nemzeti kisebbségeit, – románokat, magyarokat, ruszinokat soroznak a hadseregbe.
Az úgynevezett terrorellenes akció kibővítése – …”egyre nagyobb nemtetszést vált ki az ukrán társadalomban. Országszerte tiltakozóakciókat szerveznek: a katonai szolgálatra behívót kapott férfiak feleségei, anyái és nővérei elzárják az országutakat, elégetik a behívő cédulákat. Már fenyegetések hangzanak el, hogy rövidesen Kijevbe indulnak menettel, és ez valósággá válhat – véli az ukrán Legfelsőbb Tanács tagja, Volodimir Olejnyik.” – írta a Ruvr.ru
Porosenko is pózolt egy jót:
_1 (9)
Killer 2. – Ezt a bizonyos mesterlövész puskát, – természetesen Porosenko is megnézte.
Ukrajna elnöke, – Petro Porosenko úgy vélte, – hogy határozottabban kell fellépnie a nemzetközi közösségnek Oroszország és az orosz “szakadárok” ellen a kelet-ukrajnai térségben. Ennek nyomatékosítására egy még komolyabb fegyverrel kezdte el fényképeztetni magát, s felmászott az egyik páncélozott harcjármű forgatható géppuska tornyába:
1 (1)
Ajaj, tűnjön mindenki fedezékbe! – Nem biztos, hogy a “felség” józan. – Ja, hogy üresek a hevederek? – Micsoda szerencse!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése