2014. július 3., csütörtök

„Magyarországot is elfoglalnák véreskezű iraki szélsőségesek” - jelent meg a minap…

Szinte minden nyugathoz köthető média telekűrtölte a nagyvilágot a következő tartalmú híranyaggal:

“A fél Irakon átgázoló ISIS öt éven belül Ausztriáig és Szlovákiáig hatolna be Európába, Oroszországtól pedig elvenné a Krímet.”
Merész hódítási tervekkel jelentkezett hétfőn az Iraki és Levantei Iszlám Állam (ISIS), amely öt éven belül Magyarországot is elfoglalná – derül ki abból a térképből, amelyet a fél Irakon átgázoló szunnita szélsőségesek hoztak nyilvánosságra ma, egy nappal azután, hogy kalifátust kiáltottak ki Szíria és Irak ellenőrzésük alatt álló területén.
A Twitteren nyilvánosságra hozott térkép tanúsága szerint az ISIS ezzel a területtel vajmi kevéssé elégedett. Egy egyesült iszlám kalifátus nevében a szunnita szélsőségesek öt éven belül Európát Ausztriáig és Szlovákiáig – Marokkó felől Spanyolországig –, Ázsiát Pakisztántól Kazahsztánig, Afrikát pedig Kameruntól a Közép-afrikai Köztársaságon át Kenyáig és Szomáliáig foglalnák el. Figyelemreméltó, hogy az ISIS rátenné a kezét az Oroszország által márciusban annektált ukrán régióra, a Krímre is.


 


 

Az ISIS-nek jelenleg 7-8 ezer embere van, de ez elég volt ahhoz, hogy Irakban napokon át megfutamítsa annak a hadseregnek az egységeit, amelynek összesen 350 ezer katonája van, és az amerikai kivonulás, 2011 óta pedig több mint negyvenmilliárd dollárt fordítottak a fejlesztésére.
Az ISIS a taktikai felkészültségén túl egyébként az anyaszervezetét, az al-Kaidát megszégyenítő kegyetlenségéről hírhedt. Szíriában – ahol a három éve tartó polgárháború alatt már mindenki elkezdett harcolni mindenki ellen – nem egyszer megtörtént, hogy a Bassár el-Aszad elnök erői ellen elvileg velük együtt küzdő, de mérsékelt iszlamista felkelőket feszítettek keresztre.

Eddig szól a hír.
Elemezzük! Ez az ISIS (a mozaikja „A SZEM”-et jelenti) nevű fedőcég, ami most az iszlám nevében indult hódító útjára. Nem más, mint egy újjabb szemita próbálkozás egy modern „római birodalom” (nézd csak meg a mellékelt térképet – nem ismerős általános iskolai tanulmányaidból?) létrehozására első körben. Aztán a csillagos ég…
Az al-Kaida, a szunnita lázadók mind mind az arab sejkeken (Szaud-Arábia, Kuwait, Arab Emirátusok) keresztül pénzelt cionosta zsidóbérencek. Amerikai fegyverzettel, kiképzéssel párosítva. Mivel ezt a „békefenntartó iraki hadsereget” is az amerikaiak pénzelik (hiszen Irak nem szabad és független állam a kivonulás ellenére) és állították fel szinlelt kivonulásuk utánra, így könnyebben érthető - etnikai összetétele miatt is – a „megfutamodás”. Tehát az arab tavasz, Líbia, Szíria, Ukrajna után itt az „új 5 éves terv” (nem ismerős ez is a bolsevik érából, tisztelt publikum – azok is zsidók voltak), ha úgy tetszik egy nostradamusi jóslat beteljesítése – miszerint egymás ellen fordul az iszlám és keresztény világ – következik, következhet a fenti híranyag szerint.
Még egy fontos tétel: A keresztrefeszítés is kiknek a módszere vajon, nem érdekes? Olvass a sorok között! Oroszország sem maradt ki a hírből. A jelenlegi egyetlen szellemi szinvonalat megütő védőbástyája a mai kereszténynek mondható alapoknak, mert a jelen elzsidósodott Európája már hírből sem felel meg ennek a kitételnek sajnos.
Ezek nem összeesküvések, ezek történelmi tapasztalatok, amiket illik hasznosítani és ezáltal felhasználni felkészülés gyanánt, tanulni belőlük, hogy kiknek engedtük át a világ kormányzását, ha lehet és kell egyáltalán ilyenről beszélnünk. Félreértés ne essek, minket nem a világbirodalom érdekel hatalmi szempontból (legfeljebb annyiban, amennyiben minket is érint a Földgolyó teremtett és épített környezeti-természeti hatásai), minket a nemzetek ébredése érdekel és azok békés együttműködése egymás mellett ezen a Földgolyón, míg fel nem emelkedünk mindnyájan a Mennyek országába a termtő jobbjára, angyali minőségben, az isteni végső győzelemig a földi poklos gonoszság felett. Ez a keresztény hitvallás lényege (ami nem is különbözik alapjaiban az iszlám – olvass bele – hitvilágtól)… Akkor miért fordulnánk egymás ellen?
Vajon ez lenne az apokaliptikus „testvér testvér ellen” egyetemes próféciája?
Ébresztő! Álljunk a saját talpunkra!

Várhegyi Kálmán –

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése