2016. január 4., hétfő

Az ellenállás nem áll meg Hegyeshalomnál!

Az osztrák sajtó után a nagykövetségnek jeleztük, hogy a SeVizahiteles ellenállás nem áll meg Hegyeshalomnál. Kíváncsian várjuk a válaszukat.
„Tisztelt Nagykövetség!
Ajánlom figyelmükben az alábbi hivatkozáson elérhető tudósítást:
http://nemadomahazamat.hu/blog/?post=a-sevizas-harc-nemzetkoezi-szinteren-n-a-rettegett-sargapolosokat-mar-becsi-bankok-nyoegik
Már korábban több banki károsult is jelezte, – volt ezzel kapcsolatos tüntetés is a követség épülete előtt – hogy többek között Osztrák tulajdonú bankok is aktívan részt vettek a Magyar emberek devizahitelnek, vagy deviza alapú hitelnek nevezett termékkel való átverésében.
Sokan írtunk már ezzel kapcsolatban levelet, észrevételt az anyabankoknak.
Magyarországon számtalan tüntetést hajtottunk végre bankok előtt, bankfiókokban, bankárok lakásánál, és egyéb helyeken.
Mivel a kívánt eredményeket nem értük el, sőt a bankok nyomás alá helyezték az amúgy is velejéig korrupt magyar politikai hatalmat, továbbléptünk.
A tudósításból láthatják, hogy elszánt igazságkeresők már Bécsben is kinyilvánították véleményüket.
A megoldás elmaradása esetén újabb véleménynyilvánító akciók várhatók már nem csak Magyarországon, hanem az anyabankoknál, tulajdonosok lakásánál is.
Kérem, hogy az ügy igazságos rendezése érdekében, vessék be kapcsolataikat, vegyék rá az Osztrák érdekeltséggel, tulajdonosi körrel rendelkező pénzintézeteket egy az európai fogyasztóvédelmi elveket szem előtt tartó megoldás véghezvitelére.
További kérdések esetén állok rendelkezésükre.
Tisztelettel:
Póka László
Nem adom a házamat mozgalom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése