2015. december 29., kedd

Szíriában és Irakban megroggyant az ISIS!

Szíriában és Irakban megroggyant az Iszlám Állam nevű bűnszövetkezet. Főnökük ugyan a zászló alá szólította hóhérlegényei mindegyikét, és vad tajtékzások közepette BOSSZÚVAL FENYEGET, de ez már csak olyanfajta vinnyogás, mint amikor a patkányra bottal csaknak és gerince törik. Még nem pusztult el, de vinnyog halálfélelmében.
Szíria szerte nyomja a mindenféle bűnbandákat az orosz-szír légipáros, míg a földön a kormányhadsereg és a vele szövetséges miliciák folytatják a kíméletlen latorirtást.
De a döglődő és sarokba szorított fenevad a haláltusája közben is tud még marni! Mint ahogyan történt az tegnap Homszban is. Sajnos ezek velejárói a rendcsinálásnak. Még akkor is, ha 35 civil életébe került.
Viszont minden egyes civil életért legalább tíz latoregyed lakol a saját nyomorult életével.
Aleppo tartományban-mielőtt elásnák a “Dzshabhat en Nusra” kitikkasztott latoregyedeit, átnézik a ruházataikat. Papírok, dokumentumok, és bombák után kutatva. Sok melójuk van mostanság az utómunkálatokat végző brigádoknak.
Az orosz légierő fokozta intenzitását némi karácsonyi meglepit okozva Aleppo, Idlib, Latakia, Hama, Homsz, Damaszkusz, Deir ez-Zor és Raqqa kormányellenes banditahordáinak. És persze nem kevés “fejfájást”! Ráadásul Szergej Rudszkoj az orosz Honvédelmi Minisztérium szóvivője további szigorításokat helyezett kilátásba!-már a közeljövőben!
Az iraki Ramadira nagyjából ki lehet tenni a “Latormentes város” táblát. Az ISIS hóhérbanda teljesen föl lett számolva iraki fővárosában. Akad még tán néhány eleven bujdokló bandita Ramadiban, de ők már csak érdekességszámba mennek!-amikor elkapkodják őket. Agyonverésük okán érdekesek.
Ramadi latormentesítésében főszerepet játszottak egyébként az iraki hadsereg Mi-28-as csatahelikopterei.
http://www.balrad.com/2015/12/29/sziriaban-es-irakban-megroggyant-az-isis/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése