2015. december 17., csütörtök

“Hol a szír Reichstag?”

Moszkvában tegnap mintegy ötórás ülést tartott a Föderációs Tanács Védelmi és Biztonsági Bizottsága. A “vendég” Szergej Sojgu honvédelmi miniszter volt.
És elhangzott a kérdés: “Hol van a szír Reichstag?”
-“Az Eufrátesz partján” – hangzott el az orosz honvédelmi miniszter rövid-de velős válasza. Amivel egyértelműsítette: Raqqa a cél.
Szergej Sojgu egyértelműsítette: Oroszország a jelenlegieken túlmenően NEM KÍVÁN Szíria területén újabb orosz katonai bázisokat létesíteni.
Tegnap egyébként Szíria fölött ismét “belehúzott” az orosz légierő. Főként a Homsz, Aleppo és Idlib tartományik területein pusztította a dzsihadistákat.
Igor Konasenkov vezérőrnagy-szóvivő jelentette tegnap, hogy elsősorban a bagdadi Információs Központ által megadott célok levadászásával töltötték tegnap a napjukat a Szuhojok.
Észak-Irakban “visszanyalt a dzsihadista fagyi”! A “Ba`shiqah” nevű, az ankarai maffia által pátyolgatott latorbázisra lecsapott az keresztfiú-az ISIS! Négy ott állomásozó török katonai kiképző, és négy “mérsékelt” lator pusztult bele a majd félórás dzsihadista akcióba.
Az általk uralt területeken a sátánfattyak jószerével már csak a még megmaradt civil lakosság terrorizálásával foglalkoznak. Gázpalackokat kiköpdöső barkácságyúikkal.
Igen ám, de hamarosan elfogynak a gázpaslack-készletek is.

http://www.balrad.com/2015/12/17/hol-a-szir-reichstag/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése