2015. november 21., szombat

Szíria: komoly egészségkárosodások latorberkekben

A tegnapi iszonyatos hatású szíriai patkányirtásról már érkeznek képi beszámolók is. Jelentések szerint a váratlan csapások-de még inkább azok hatása-egyszerűen ledermesztette az ISIS hóhérgyülekezetet.
Olyannyira begőzöltek Allah patkányai, hogy vad egymásirtásba kezdtek Aleppo, Homs és Deraa tartományokban. Ugyanis tömegesen gondolták meg magukat a csapásokat túlélő banditaegyedek, és nekieredtek volna menekülni. Az elhivatottabbak pedig ezt nem nézték jó szemmel, és igen soh helyen tüzet nyitottak a nyúlcipősökre. De hát azoknak is vannak fegyvereik, így aztán megy az adok-kapok.
És még csak-ha jól sejtjük-ezután jön a java a mókának. Befejeződött a szír kormányhadsereg első “Buratino” ezredének kiképzése, és napokon belül ők is ki fogják venni a részüket a terroristairtásból. Márpedig a thermobarikus rakétácskákkal operáló Buratinok (TOS-1 a hivatalos elnevezésük) nem fognak mosolyt csalni a sátánfattyak ábrázatára.
Ám hogy teljes legyen a bűnbandák egyedeinek “öröme”, néhány napon belül megjelennek a frontokon a szír hadsereg IRÁNYÍTOTT RAKÉTÁKAT KÖPDÖSŐ “SZEMERCS” ÉS “TORNADO” nevű rakéta sorozatvetői is. A maguk 30-40 kilométeres hatótávolságaikkal. Ezzel aztán a móka és kacagás minden kelléke összejön egy jó kis hadimurihoz. (Hacsak még valami újdonsággal elő nem rukkol a Maci Szíriában.)


http://www.balrad.com/2015/11/21/sziria-komoly-egeszsegkarosodasok-latorberkekben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése