2015. október 6., kedd

Tegnap az orosz légierő Szíriában (a szír légierőtől függetlenül) 15 bevetésben támadta a latorállásokat. Tíz alkalommal kimondottan az ISIS hóhérbandát irtották.

pilóták
Igor Kondrasenkov vezérőrnagy-szóvivő tájékoztatása szerint Homsz-tartományban fekvő Tadmur közelében egy dzsihadista bázisra mért csapást követően a földön ténykedő szír hadserek tömegesen végzett a terrorista banda egyedeivel, és húsz tankjuk is elpusztult.

Homsz közelében egy légicsapás “nagy durranást” váltott ki. AZ ISIS egyik lőszerbázisát kapta telibe egy SzU-25M-ről indított rakéta. Ebben százakra tehető a bűnbanda kiirtott egyedeinek száma.

A Szíria északi-északnyugati részén tanyázó iszlamista pribékek teljes csapdahelyzetben vannak. Minden útvonal-amin kimenekülhetnének a biztos pusztulásuk elől-olyan szoros ellenőrzés alatt áll, hogy azokon még egy egér sem tud meglépni a vég elől.
Pedig a dzsihadisták már nagyon mennének valahová a biztos pusztulás elől. Csakhát…!
http://www.balrad.com/2015/10/06/folytassak-tavarisi/

A NATO-nevű latorszövetség felnyerített kínjában, látva a Szíriában nyaggatás alá vont martalócainak sanyarú helyzetét. Tegnap arra szólította fel Oroszországot, hogy azonnal szüntesse be a “szíriai ellenzékiek és civilek elleni támadásait”, és az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni harcra összpontosítsa erőfeszítéseit.
Az a NATO-szólította fel Oroszországot, amely szemmel láthatóan nem hajlandó tudomásul venni azt a tényt, hogy Oroszország egy érvényes államközi szerződés alapján nyújt segítséget Szíria legitim kormányának, míg a dicstelen NATO latorbandákat képez ki, fegyverez föl, és pénzel a legitim szír kormány megdöntése céljából.
Emlékeztetnénk az atlantista bűnszövetség SZÁMTALAN CIVIL ÁLDOZATOT KÖVETELŐ jugoszláviai terrorjára, melynek során a II.világháború óta nem látott katonai intervenciót hajtott végre egy európai ország törvényes kormánya és NÉPE ELLEN.
jugo
Jens Stoltenberg a latorszövetség főtitkára hétfőn a orosz “légtérsértés” kapcsán össze is trombitálta egy jó kis közös ajvékolásra a bűnszövetség nagyköveteit. Az atlantista nyafogásról kiadott közös közlemény szerint a dicstelen akarnok banda mélységesen aggódik a szíriai orosz katonai fellépés miatt, különösen a Hama, Homsz és Idlib elleni légi támadások miatt, ezek ugyanis polgári áldozatokkal jártak, és nem az Iszlám Állam erőit vették célba.
A közös vartyogáson nem esett szó a minapi NATO-kórházrombolásról. Meg az orvosok és a civilek haláláról.

http://www.balrad.com/2015/10/06/ajvekol-a-nato-sziria-miatt/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése