Nyalókakirály duzzogott ma délelőtt a kijevi Rada ülésén. Úgy véli, hogy a Jacenyjuk adminisztráció és a törvénygyár is rosszul munkálkodik, ami miatt ő sem tud kifogástalan munkát végezni. Emiatt pedig az alattvalók közérzete nem éppen a legrózsásabb birodalom szerte.
Mindezeken a Maradék-Ukrajna 2015-ös kül- és belpolitikai helyzetéről tartott évértékelésében morfondírozott.
“Közös feladatunk, hogy megkétszerezzük, megháromszorozzuk erőfeszítéseinket a változás érdekében”-dörrent rá az udvaroncseregletre. (Azok fejében ez értelemszerűen felszólítás gyanánt hatott a kleptománia rohamtempóra való felgyorsítására.)
A hatalmi ágak hatékony és közös munkájának köszönhető eredménynek nevezte, hogy Maradék-Ukrajna jelenleg ott tart-ahol tart!
Miután pedig lehordta a nyaloncseregletet, közölte is velük: jóvátenni mulasztásaikat csakis úgy tudják, ha menten ott megszavazzák a külföldi csapatok behívhatóságát birodalma területére. Nem kellett kétszer mondania. A Rada “nép által megválasztott képviselői” több IGEN-nel szavaztak, mint ahányan voltak az ülésteremben. Hja kérem…! A lelkesedés…!
vsz
A produkciót követően önfeledten-felállva-ünnepelte magát Uralkodó és udvarának népe.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/04/kijevben-szavazott-az-udvartartas-johetnek-a-nato-csapatok/



Ukrajna törvényesítette az amerikai haderő bevonulását

Az ukrán parlament megszavazta azt a törvényt, ami lehetővé teszi, hogy idegen országok fegyveres erői működjenek Ukrajna területén. Az Interfax hírügynökség szerint 240 képviselő szavazta meg a törvényt, ami “békefenntartó” misszióra hivatkozva ad felhatalmazást a nyugati országoknak arra, hogy csapatokat küldjenek Ukrajnába. A törvény szövege szerint Ukrajna az Európai Unió vagy az ENSZ döntése alapján engedhet be idegen haderőt az országba, annak érdekében, hogy az “garantálja az ország területi egységét”. A törvény ugyanakkor kimondja, hogy olyan országok nem vehetnek részt a nemzetközi misszióban, melyek “fegyveres agressziót folytattak Ukrajna ellen”.
Petro Porosenko február 18-án kérte az ENSZ és az Európai Unió vezetőit, hogy küldjenek “békefenntartó missziót” Ukrajna területére. Olekszandr Turcsinov szerint a külföldi haderő a Donyeck-medence határáig vonulhatna be, és az Ukrajna által nem ellenőrzés alatt tartott orosz-ukrán határra.
A Turcsinov által hivatkozott határvonal azonban a gyakorlatban már nem létezik. A Donyecki Népi Köztársaság fegyveres erői által ellenőrzött területről van szó, amit az ukrán hadsereg egy év leforgása alatt nem tudott újra ellenőrzés alá vonni, miközben a régió lakossága népszavazással kimondta az Ukrajnától elszakadást, és az újonnan alakult köztársaság azóta országgyűlési választást tartott, saját kormánnyal, állami hivatalokkal és hadsereggel rendelkezik.
Fotó: amerikai zászló az Ukrán Biztonsági Szolgálat szolgálat kijevi központjának épületén – 2014 december 10 óta.

http://hidfo.ru/2015/06/ukrajna-torvenyesitette-az-amerikai-hadero-bevonulasat/