A Valerij Raskin-Szergej Obuhov “szerzőpáros” listája tartalmazza a Soros Alapítvány moszkvai, szentpétervári, nyizsnyij-novgorodi és novoszibirszki hiénafészkeinek pontos címét, telefonos elérhetőségeit, és a helyi klánfőnökök neveit, hasonló adatait.
sgy
A KPRF két parlamenti képviselője a lista átadásakor felhívták a főügyész figyelmét, hogy a jelzett helyeken a Soros vezérhiéna által finanszírozott narancsszinűre álcázott, felforgató bandák működnek.
Emlékeztették a főügyészt ezeknek a felforgató hordáknak a “hatékony és sikeres” műveleteire az egykori szocialista országok, és a volt Szovjetunió egykori tagköztársaságai területein. Közelebbről is megemlítve Ukrajnát, Grúziát és a balti országokat. Nem kihagyva azt a jelentős körülményt, hogy ezen bűnbanndák ténykedése mindezidáig legalkább tízezer orosz nemzetiségű ember életét követelték.
Valerij Raskin és Szergej Obuhov a lista átadásakor azon reményüknek is hangot adtak, hogy a főügyészség a lista birtokában gyorsan tud lépni, és hatékonyan érvényt tud szerezni a tegnap hatályba lépett törvénynek. Ezen törvény alapján az Oroszországi Föderáció közigazgatási területén NEM TŰRHETŐEK MEG az ilyen-az ország alkotmányos rendjére veszélyt jelentő bűnbandák.
A főügyész válaszában megköszönte a KPRF segítségét, és közölte: a külügyminisztériummal együttműködésben haladéktalanul nekilátnak a Soros-féle bűnözői hálózat Oroszország területéről való kipaterolásának.

https://balrad.wordpress.com/2015/06/04/kommunista-segitseg-oroszorszag-fougyeszenek/



Nemkívánatossá válik a Nyílt Társadalom

Az orosz Állami Duma nemkívánatos kategóriába sorolhatja Soros György amerikai milliárdos álcivil szervezetét, a “Nyílt Társadalom” alapítványt. Valerij Raskin, a kommunista párt képviselője tegnap nyújtotta be az erre vonatkozó javaslatot, és a pártok közt nagy vonalakban konszenzus van arra vonatkozóan, hogy Soros alapítványának vagyonát még a következő hetek során be kell fagyasztani. A képviselő egyben javasolta azt is, hogy a szervezet ellehetetlenítését gyorsított formában vitassák meg, mielőtt újra aktivizálnák, és bekövetkezne egy olyan forgatókönyv, amiben a Nyílt Társadalom alapítvány Ukrajnában, Grúziában és Macedóniában is katalizátorként vett részt.
Raskin elmondása szerint a Nyílt Társadalom alapítvány több mint egy évtizede folytat nyíltan nemzetellenes tevékenységet – nem csak Oroszországban, hanem más országokban is -, miközben Soros György maga is elismeri, hogy aktívan részt vett a Szovjetunió összeomlásának előidézésében, az Ukrajnában véghez vitt narancsos forradalomban, és később az EuroMajdanban. A Szovjetunió összeomlása közvetlenül vezetett ahhoz az egypólusú világrend kialakulásához, amit a nyugati elit Új Világrendnek nevezett, és mostanra megkezdődött a felbomlása.
Soros György alapítványai, és az azzal összeköttetésben működő álcivil szervezetek a világ összes országában ugyanazt a funkciót töltik be; felszámolnak minden olyan társadalmi, gazdasági és politikai struktúrát, ami megakadályozhatja, hogy az adott társadalom ugyanazon hatalmi elit befolyása alá legyen hajtva, ami a nyugati társadalmakat mozgatja. A “Nyílt Társadalom” a nyílt sebből vérző társadalom ideológiája, és minden, a függetlenségre törekvő ország elemi érdeke, hogy felszámolja az általuk fémjelzett társadalombomlasztó elgondolásokat népszerűsítő csoportokat.
Vlagyimir Putyin május 24-én írta alá azt a törvényt, ami lehetővé teszi, hogy a külföldről pénzelt társadalomellenes csoportokat nemkívánatossá nyilvánítsák. Ilyen esetben az adott szervezet vagyonát befagyasztják, az Igazságügyi Minisztérium pedig feltünteti azt a nemkívánatos szervezeteket rögzítő listán. Azt követően a szervezet nem kaphat teret semmilyen sajtóorgánumban, és törvény tiltja, hogy saját médiafelületet üzemeltessen. Ha a Nyílt Társadalom alapítvány felkerül a listára, Soros György Oroszországban tárolt alapítványi vagyonát befagyasztják, és pénzbírságot rónak ki azokra az aktivistákra, akik a figyelmeztetés ellenére továbbra is részt vennének a társadalomellenes ideológia terjesztésében.

http://hidfo.ru/2015/06/nemkivanatossa-valik-a-nyilt-tarsadalom/