2015. május 27., szerda

Európát akarják megtisztítani a négerek

Európát akarják megtisztítani a négerekAbu Daouda: “Azt szeretném üzenni az egész Európai Uniónak, próbálják meg kitalálni, hogyan segítenek Olaszországnak abban, hogy a bevándorlók dolgozhassanak Európában. Nem lopni jöttünk, hanem azért, hogy segítsünk. Miben? Európa megtisztításában. Az én nagyapám de Gaulle mellett harcolt, mindent elmesélt, ami akkor történt” mondta a Maliból származó illegális bevándorló, – az Euronews riporterének.

A nemrég készített videóriportban (mely teljes terjedelmében alább látható), többek közt megkérdezik az illegális bevándorlókat arról, hogy mit is üzennek Európa népeinek és kormányainak. – Ebből idéztünk az imént. – Ám nézzük csak meg jobban, hogy mit is mondott ez a néger?
“Nem lopni jöttünk, hanem azért, hogy segítsünk. Miben? Európa megtisztításában. Az én nagyapám de Gaulle mellett harcolt, mindent elmesélt, ami akkor történt.”
Bizony ezzel a négy mondattal komoly gondjai vannak annak, aki aggódik az európai nemzetek sorsáért. És nem mondhatja senki sem azt, hogy kiemeltük a szövegkörnyezetből azért, hogy más értelmet adhassunk neki. Mert ezt az üzenetet nem lehet másképpen értelmezni, csak úgy, ahogy elkottyantotta magát a néger.
És a fekete többes számban beszélt. Vagyis: “Mi.” – Feltételezzük azért, mert társai is vannak ebben az elvégzendő “Európa megtisztítása” projektben. És nagy valószínűséggel nem csak néhány társa van, hanem több ezer!

No, de vajon mitől, vagy éppen kiktől akarják megtisztítani Európát? (Ez persze csak szónoki kérdés volt). Talán éppen azoktól az engedetlen fehérektől, akik nem hódolnak be, nem olvadnak be, azoktól, akik ellenállnak.

Fekete zsoldosS mivel ez a néger, Európa megtisztítását nem az utcasepréssel, hanem kifejezetten a harccal hozta összefüggésbe: “Az én nagyapám de Gaulle mellett harcolt, mindent elmesélt, ami akkor történt” ezért nagyon is elképzelhetőnek tartjuk, hogy ez a afrikai valamiben többet tud, mint mi. – Olyan propaganda érhette el a fülét, – mely alapján a munkát a harccal hozta aztán összefüggésbe. – Vagyis a zsoldoskatona tevékenység, – egy reális cél és jövő az ő szemében.
Mondjuk egy jól fizető állás, az ‘Európa megtisztítását’ célul kitűző magán katonai vállalatokban, (lásd; a Black Water, vagy az  Akademi mintájára), – vagy akár álláshoz juthat, mint szerződéses “katona” (martalóc), – Juncker “Közös Európai Hadsereg” projektjében, melybe Ukrajnához hasonlóan betagolhatják a felfegyverzett magán bandákat is. Akik csakis a kenyéradó gazdáikhoz lesznek majd lojálisak.
Lényegében ezt üzeni tehát a fekete ember.
eusoldier1S olasz források szerint; Líbiában 1 millió (!) illegális bevándorló várakozik a megfelelő pillanatra. Bőven juthat belőlük Közép-Európába is, a kvótarendszer alapján. – Nem elég nekünk a koszovói, boszniai és közép-ázsiai muzulmánok illegális beáramlását kezelni, – még a nyakunkra lökhetik az Európát, s benne hazánkat megtisztítani akaró néger zsoldosokat is.
Felhasznált forrás: Euronews

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése