2015. április 21., kedd

Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban

Úgy hírlik, a globalisták már nem fognak tovább várni, ha sikerül nekik világháborút csinálni, ha nem, 2015-16 folyamán be fogják dönteni a jelenlegi nemzetközi pénzügyi rendszert, hogy aztán színre léphessen a „globális új világ“, az NWO. Egy nagyon ravasz terv van megvalósulóban, amely – ha sikerül nekik kivitelezni – csödbe fogja vinni az összes globális nagybankot. Továbbá az Európai unió, az Európai Központi Bank, az Egyesült Államok, az Amerikai Központi Bank (a FED), a NATO, a Nemzetközi Valutaalap, az euró, az amerikai dollár pár éven belül mind-mind történelemmé válhat, amennyiben a terv sikerül. A tömegek össze lesznek zavarodva, nem fogják érteni a hatalmas változások okát, meg lesznek rémülve, és egy „megmentöre“ fognak vágyni, melyet meg is fognak kapni magának az Antikrisztusnak a személyében ...
Mint ahogy a redefininggod.com írja:
NWO Schedule of Implementation
A terv kivitelezése 2015 elsö felében azzal fog kezdödni, hogy az Amerikai Központi Bank (a FED) szándékosan egy „durva hibát“ fog elkövetni a monetáris politikában. Ez a „hiba“ várhatóan egy hirtelen bekövetkezett, túlzott alapkamatemelés lesz, amely aztán destabilizálja a bankrendszert, s újabb pénzügyi válságot idéz elö, a 2008-ashoz hasonlót...
A pénzügyi sajtóban már kezdenek is megjelenni az erröl szóló hírek:
Bill Dudley az amerikai FED-böl bár tisztában van egy globális „likviditás-vihar“ eshetöségével, mégis 3.5 százalékos alapkamatot jelez elöre
(Fed's Bill Dudley is alert to global liquidity storm, yet signals 3.5pc rates) http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11550833/Feds-Bill-Dudley-is-alert-
Ah! A bankárok játszák a hülyét, holott nagyon jól tudják, ez mit fog okozni... Korábban 2013-ban, amikor egy hasonló összeomlasztásos kísérlet el lett halasztva, ezt kvázi el is ismerték.
A Kim Dzsong Un fergeteges színészi alakítása c. 2013-as írásban korábban én is idéztem az alábbi index.hu cikkböl:
Ez hozhatja el a következő összeomlást
"A fejlett országok adósságállománya akkorára nőtt, hogy egy 3 százalékos kamatemelkedés az Egyesült Államoknak ezermilliárd dollárjába (a teljes gazdaság 8 százalékába), Japánnak pedig a GDP közel negyven százalékába kerülne. ...
Ilyen sokkot egyik ország bankrendszere sem viselne el."
Hova is akarják most emelni az alapkamatot? A jelenlegi 0.25 százalékról folyamatosan fel 3.5 százalékra! Ez elöbb-utóbb banki összeomlásokat fog okozni, s ebben a kritikus helyzetben fog beindulni a „grandiózus“ terv második része: színre fognak lépni a „megmentök“. De mielött részletezném, kik is lesznek ezek a „megmentök“, pár sor arról, milyen is lesz az NWO a globalisták elképzelései szerint.
Az NWO-ban egyetlenegy világkormány lesz, világhadsereggel, világgazdasági minisztériummal PLUSSZ számtalan kis földrajzi egység, nevezhetjük öket régióknak is, melyek viszont túl kicsik lesznek ahhoz, hogy a világkormánnyal szemben bármilyen jelentös befolyással rendelkezzenek. A nagy birodalmak mint az Egyesült Államok és az Európai unió le lesznek bontva. Az USA tagállamai és az EU tagállamai pedig át lesznek alakítva ilyen régiókká. „Magyarország“ is a globális világcsászárság egyik régiójává fog válni. Na most, hogyan lehet ilyen helyzetben bolonddá tenni, csöbe húzni - például itt az EU-ban – az egyre globalizáció ellenesebb néptömegeket, hogy ezt mégis elfogadják?
Úgy, hogy felfuttatják Európa szerte az ún. „Európai unió ellenes“, „euro-szkeptikus“ álnemzeti pártokat. Mivel már most egyre nagyobb az elégedetlenség az EU-ban a pénzügyi-gazdasági megszorítások miatt, a totális banki összeomlás után pedig a tömegek „örjöngeni“ fognak, ezen álnemzeti, „euro-szkeptikus“ pártok felfuttatása nem lesz nehéz, többen közülük már most nagyon népszerüek. A banki összeomlások és az EU lebontása után ezek a pártok kulcsszerepet fognak kapni, s látszólag vissza fogják állítani a „nemzetállamok szuverenitását“. A „nemzetállamok visszaállítása“ lesz a mézesmadzag. De csak addig fogják fenntartani ezt a látszatot, ameddig valamikor a jövöben nem lép színre a világkormány! Ekkor az összes ilyen álnemzeti bábu alá fogja rendelni a régióját (nemzetállamocskáját) a nagyhatalmú világkormánynak. A banki összeomlások után katasztrofális lesz a szociális helyzet, tönkrement vállalkozások tömkelege, hatalmas munkanélküliség, éhezés fogja jellemezni a társadalmakat, úgyhogy lényegében akárki is jelenik meg „globális megmentöként“, a tömegeknek nem lesz kifogásuk, az ellen se, ha a megválasztott álnemzeti bábuk szép csendben elkezdik integrálni a régiójukat a globális világhatalomba. És kész, ennyi, viva NWO!
Ez lesz valószínüleg az utolsó nagy megtévesztés.
Kik tehát ezek az álnemzeti pártok, és mik a jellemzöik? A redefininggod.com cikke szerint négy fö jellemzöjük van:
1. „Konzervatívak“
2. „Erösen jobboldaliak“
3. „Populisták-nacionalisták“ (álnacionalisták)
4. „Euro-szkeptikusak“
Némelyek baráti kapcsolatokat ápolnak Oroszországgal.
Franciaországban ez a Le Pen mozgalom, melynek jelenkori irányítója, Marie Le Pen, már most a legnépszerübb francia politikus.
Nagy-Britaniában a Nigel Farage által vezetett Brit Függetlenségi Párt. A párt várhatóan rendkívül sikeres lesz a következö parlamenti választásokon.
Olaszországban a Beppe Grillo vezette euro-szkeptikus „Öt csillag mozgalom“, amely már most nagyon népszerü.
Görögországban a jelenlegi védelmi miniszter, Panos Kammenos által vezetett „Független görögök“ mozgalom
Itt Szlovákiában a parlament korábbi elnöke, Richard Sulík által vezetett SAS párt
Magyarországon a Jobbik-ra illenek rá a fent felsorolt tulajdonságok. A Jobbik fogja várhatóan megnyerni a következö (elörehozott) parlamenti választásokat.

Nigel Farage, a Brit Függetlenségi Párt elnöke Panos Kammenossal a "Független görögök" mozgalom vezetöjével





Farage Richard Sulíkkal (balról), a szlovák SAS párt elnökével, és Petr Machal, az "euro-szkeptikus" Cseh Szabadságpárt elnökével. Richard Sulík korábban a szlovák parlament elnöke volt.





A Le Pen ringyó, aki nemrég fegyelmi eljárást indított a saját apja ellen, és azt is eltürte, hogy a globalisták felgyújtsák az apja házát, mert az öreg Le Pen "nem túl rugalmas" a globalista célkitüzéseket illetöen.




Le Pen kontra Le Pen: egy családi leszámolás története
http://www.atv.hu/kulfold/2015...-tortenete

"Fegyelmi eljárást kezdeményezett apja ellen Marine Le Pen, a francia szélsőjobboldali párt, a Front National (FN) vezetője"
...
"A közelmúltban, mintha csak a lányát akarná bosszantani és megakadályozni abban a fordulatban, amellyel Marine Le Pen jelentősen konszolidálta a Front Nationalt


(értsd: globalista árulóvá tette a Front Nationalt)

2015. január 26:
Megsebesült (az idösebb) Le Pen, amikor tüz ütött ki a házában
(Former French National Front leader Jean-Marie Le Pen injured in house fire)

http://rt.com/news/226327-lepe...ouse-fire/

A Le Pen ringyó amint a halálbüntetés visszaállítását próbálja kieszközölni a teljesen megrendezett, hamis zászlós párizsi merényletek kapcsán:

2015. jan. 8:
Le Pen a halálbüntetés visszaállítását követeli a párizsi merényletek miatt
(Paris shooting: French far-right leader Le Pen calls for death penalty)

http://rt.com/news/220871-lepe...-shooting/

S nemkülönben kicsoda is követeli még ugyanezt? Vona Gáborka a Jobbikból!

2015. jan. 9:
https://kuruc.info/r/2/137999/

"A terrorizmus bevándorolt Európába" - fogalmazott Vona Gábor.
...

Pártja ott javasolná ... a halálbüntetés visszaállítását, mely vonatkozna a terrorista gyilkosokra is.


Tessék megfigyelni, hogy mindketten szinte ugyanazon a napon tették ugyanazokat a kijelentéseket! Jaj, csak nemhogy valami "láthatatlan kéz", illuminátus láthatatlan koordináció van a háttérben ... annyira "meg vagyok lepödve"

Az Egyesült Államokban pedig a Ron Paul szenátor által vezetett, a Republikánus Párton belül müködö libertariánus mozgalom lesz felfuttatva az összeomlás után. Ron Paul szenátor és a fia, Rand Paul feladata lesz az amerikai jegybank (a FED) felszámolása, az Egyesült Államok világpolitikai befolyásának minimumra csökkentése, s valószínüleg az USA mint szövetségi állam megszüntetése is.
A BRICS tagállamok már most teljesen az NWO irányítása alatt állnak, s lényegében már csak a „parancsra“ várnak, hogy olvadjanak bele az „új rendszerbe“, melynek amúgyis a motorját fogják képezni, lévén az oroszok és a kínaiak katonai fölénybe kerültek az USA-val és az EU-val szemben.
Az EU lebontása várhatóan Görögországban fog elkezdödni, valószínüleg már idén nyáron. A kvázi „hasznos idiótáknak“ használt Sziriza vezetök kezdenek rájönni, hogy átverték öket, mivel nem tudják az EU-t belekényszeríteni semmilyen adósságcsökkentö engedményekbe, s bent tartani ezáltal Görögországot az eurozónában, lévén a háttérhatalom legfelsöbb köreinek magának az EU-nak a szétrobbantása lett a célja. Merkel azért mutat a görögökkel szemben olyan merev magatartást, mert az EU szétzilálására fogja felhasználni Görögországot.
Jelen pillanatban a Sziriza fühöz-fához kapkod, már a nyugdíjalapokat is nyúlja le, hogy elkerülje a csödöt. De amikor mégis bekövetkezik a „nagy durranás“ (az államcsöd), s hatalmassá válik az elégedetlenség a lakosság körében, ez valószínüleg szét fogja szakítani magát a Sziriza pártot is, s ekkor fog színre lépni „megmentöként“ az álnemzeti, Pannos Kamenos által vezetett Független görögök mozgalom, a szétrobbant Sziriza egyes „lázadó“ elemenseivel karöltve, s be fogják jelenteni Görögország kilépését az Európai unióból, s látszólag helyre fogják állítani az ország „függetlenségét“. Valószínüleg pénzügyi segítséget fognak kapni a BRICS banktól, hogy Görögország ne süllyedjen totális káoszba, s fennmaradjon „régióként“, amíg a világkormány nem lép színre.
Hogy változóban vannak az idök, annak eléggé egyértelmü jele az is, hogy Mario Draghinak, az Európai Központi Bank elnökének sajtótájékoztatóján, az elnök elé az asztalra ugrott, majd konfettit szórt a fejére a Femen mozgalom egyik felbérelt képviselöje:

Hihetetlen, mi mindenre használhatók fel ezek az NWO-s leszboszik, kik nem is oly rég még orosz ortodox templomokban szoktak félmeztelenre vetközni az oltár elött, hogy botrányokat okozzanak. A nemrégi frankfurti zavargásokat az Európai Központi Bank új székháza elött is a háttérhatalom szervezte.
2015. március 18:
Csatatérré változott Frankfurt belvárosa
http://index.hu/kulfold/2015/03/18/osszecsapasok_frankfurtban_ecb/
Végül hadd ismételjem el még egyszer, hogy el ne felejtse senki: a gonosz fog fellépni megmentöként, nem szabad bedölni semminek.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=156:osszeomlas&catid=15:egyeb&Itemid=51

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése