2015. április 22., szerda

“…már régen nincs jogunk SEMMIHEZ!!!”

Én inkább úgy fogalmaznék: JOGUNK VOLNA – de már régen nincs jogunk SEMMIHEZ!!!
Hogy minket, felnőtt és már hajlott korú nemzedékeket milliószám küldtek padlóra a legkülönfélébb aljas módszerekkel, hogy úgy mondjam, rendben van: MEGÉRDEMELJÜK, ha hagytuk, és még mindig eltűrjük!
De az, hogy féktelen tobzódásukban immár a gyerekeink jövőjét is totálisan ellehetetlenítették, s ezzel az ország jövőjét is, már megbocsáthatatlan, gyalázatos BŰN, amiért viszonzásul a legkevesebb, ha azonnali hatállyal betoljuk a Dunába azt a disznóólat, amivé a Parlamentünket züllesztették!!!
Ám tévedés ne essék: csakis az általános és középfokú képzés kivéreztetése, ami ellen minden idegszálammal tiltakozom!
Az olyan felsőoktatásért egy szalmaszálat sem tennék keresztbe ennek a hatalomnak, amely a múlt rendszer utolsó éveiben kitermelte a nép izzadsága és hihetetlen áldozatai árán azt a jelenlegi politikai és gazdasági “elitet”, amely 25 éve szabad prédaként zabálja fel mindazt a nemzeti- és mert azzal már végeztek, magánvagyonokat is, amit a valaha az ország lakossága létrehozott!
S mert az ország totális leuralása óta pedig egyetemeink egyre inkább egy a jelenleg regnálóknál is brutálisabb formáció inkubátorává lettek, kicsit sem bánom, ha bennük konkurenciát gyanítva, a fideSSes bagázs szűkíteni szándékozik mozgásterüket. A köznép gyerekei ezzel úgysem veszítenek, hiszen mint pár éve véletlenül kiszivárgott, míg a rendszerváltás előtt a tanulók mintegy 50 %-a került ki az alsóbb osztályok köreiből, addig ez az arány fokozatosan 25%-ra csökkent, majd alig 7 %-ra zuhant a “munkaalapú társadalom” felkent szellemének jegyében!
És mint tudjuk, ők sem azért tülekednek a bejutásért, hogy aztán az ország javára kamatoztassák sötét romkocsmák homályában magukba szívott “tudományukat”, hanem hogy 10-15 évet a társadalom nyakán élősködve alaposan kiévezhessék gólyatáboraikban ifjonti éveik összes gyönyöreit, majd beletanulva mások kizsigerelésének tudományába, újabb trónkövetelőkként friss erővel a nyakunkra ülhessenek, miután kiesve az egyetemi padokból, az ecserin vásárolt vadaúj diplomáikkal máris “jól megérdemelt” igen magas pozíciókban landolhassanak…! Ha pedig némelyiküknek ez nem jönne össze mégsem, akkor elhúzzanak más tájakra, ahol bár vmit dolgozni azért csak-csak kell, de legalább megfizetik…
Szóval, ha rajtam állna, egy az egyben bezárnám az összes egyetemet, úgysincs belőlük semmi hasznunk!
Igaz, lehetne még egy alternatíva, ha vér is volna e nép pucájában.
De NINCS!!!
Ezért ezt a fantazmagóriám nem is részletezem, hiszen amíg ennyire barbár szintre zülledt morál, ilyen velejéig lepusztított közállapotok ellen tétlenül tesped az ország lakossága, nincs miről beszélni!
A kicsikért, a tinikért, e haza valaha egyedül lehetséges megújulásáért viszont teli tüdőből ÜVÖLTÖK. mert az életüket, hazájukat felzabáló élősködök uralmából ELÉG VOLT – EDDIG és NE TOVÁBB !!!
(Forrás: Vándor Andrea)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése