2015. április 22., szerda

Donbassz: hetven amerikai kétszersült-alapanyag érkezett Volnovahába

tank

EBESZ-jelentéseket lebegtet már a szél is Donbassz szerte. Félóránkét születik egy pecsétes papír arról, hogy a kijevi junta “nem illő dolgokat” csinál.
Mára virradóan arról született hivatalos megállapítás, hogy a Luhanszk-régióbeli Novoahtirka, Kapitanovo, Szeverodonyeck és Putyilino térségeiben ásnak-fúrnak-építkeznek vad ütemben a martalócbandák, és vontatják KÖZVETLENÜL A FRONTVONALRA a nehézfegyverzetet.
A luhanszki miliciák válaszul ugyanilyen munkálatokba kezdtek.
Donbasszban egyébként mára virradóan a nemzetközi megfigyelőcsoport a valcmanisták tűzszünetsértését 79 alkalommal regisztrálták. A népköztársasági erők továbbra sem válaszolnak tüzérséggel a provokációkra. Csak Peszkiben alkalmaztak aknavetőket.
Az éjszaka jobbára a luhanszki terület északi-északnygati fontvonalai mentén próbálkoztak a valcmanista martalócok, de sikert sehol sem értek el, ráadásul a próbálkozásaik is megmaradtak a próbálkozások szintjén.

Sirokinonál sem történt eget rengető nagy dolog, ám a feszültség óráról-órára nő. Itt könnyen elképzelhető valami komolyabb balhé a közeljövőben, hiszen a DNR felderítése szerint tegnap Volnovahába érkezett hetven amerikai bérgyilkos. Valamiféle amerika “magánhadsereg” pribékjeiről van szó. A népköztársaságiak körében a hír általános lelkesedést váltott ki.
https://balrad.wordpress.com/2015/04/22/donbassz-hetven-amerikai-ketszersult-alapanyag-erkezett-volnovahaba/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése