Meg volt a nagy Október 23-i tüntetés. Sokan kimondva vagy kimondatlanul azért mentek oda, hogy hátha valaki felpattan a színpadra és elkiabálja magát, "MIÉNK AZ ORSZÁG ELÉG A FECSEGÉSBŐL, HELYEZZÜK VISSZA A NEMZETET JOGAIBA".
Nyilván lett volna egy kis pitty-putty e miatt, és az is világos, hogy erre nagyon játszanak a hatalmaskodók.
Azt hiszem mi 2006-ban már ezt a poént "lelőttük", nem jött be!
Nem történt semmi, még jobban szétszakadt az ország, immár tüntetőre és otthonülőre. Ma azt mondják, hogy New York -ból indult az elégedetlenség, óriási tévedés, ez 2006-ban innen Magyarföldről indult, mert mi sokkal hamarabb láttuk, hogy baj van.
Már nem baj van, hanem szinte megoldhatatlan problémát jelent a nélkülözés, a kilátástalanság. Azok, akik már láttak 2006-ban is a gondokat, mára vagy belefáradtak és inkább azt kívánják ne látnák amit látnak, talán könnyebb lenne, vagy mára teljesen feladta és öngyilkos lett, vagy kiment külföldre dolgozni, ezzel szétzilálva családokat.
Mára, a napnál is világosabb, hogy akkora a gond, hogy ezt holmi beszélgetősdivel, adóemeléssel meg ilyen össze-vissza intézkedéssel nem lehet megfogni.
Ma 2011.-én kevesebben vagyunk mint 1989-ben, mégis jóval nagyobb a nyomor, mint akkor, nagyságrendekkel kevesebb a munkahely, óriási a szolgáltatók által követelt havi rezsi, az élelmiszerről meg ne is szóljak.
Arról, hogy miért(?) talán van némi fogalmam, de az nagyon kevés, hogy csak én tudok róla, meg egy pár százan.
Ma elértem arra a szintre, hogy ha hallom a tv-ben a híreket, akkor szó szerint az agyvérzés kerülget, vegyesen a hányinger érzésével, mert EZEK ÚGY TESZNEK, MINTHA MÉG LENNE MIBŐL ADNUNK, és csak sarcolnak, csak sarcolnak, nekem ez horror, sőt egyszerűen nem tudom egyáltalán komolyan gondolják?
Nos én közlöm saját hatáskörömben ,
NINCS TÖBB PÉNZEM, NEM TUDNAK TÖBBET ELVENNI

max. az életemet(de az nem adom olyan könnyen) ....Azt hiszem vagyunk így egypáran már, nem gondolják "kedves" politikus urak/hölgyek, hogy megelégeltük az ország romboló és embert nyomorító tevékenységüket??
Jövőre, ha ezeket az adónemeket (ingatlan adó, eb adó, stb....) lesznek még pluszban, nem beszélve egyéb szigorításokról, akkor azt már ma elkönyvelhetik, hogy Önök lógni fognak, és tudják miért,(?) nem miattunk hanem maguk miatt, akik a saját egzisztenciájuk miatt képesek a halált is vállalni, hogy meg ne zökkenjenek az 1000-2000m2 -es villáikban, ahol havi jutányos 3000-4000 Ft gázszámlát fizetnek az átlag polgárral szemben aki a napi betevőjért küzd.
Ezt ma értettem meg, amikor Kadafi temetése volt a téma, nem engedett inkább belehalt, Önök is ilyenek, DE (!) van egy nagy baj "úraim, hölgyeim",
A nemzet magja, akiket megnyomorítanak minden nap, minden percben, mert Önök ezt megtehetik(még), (NAV, E.ON, TIGÁZ,) úgy, hogy az jogszerűnek tűnjön,
NEM TŰR TOVÁBB, MERT MI MÁR MA IS AZ ÉLETÜNKÉRT KÜZDÜNK!

Azt hiszi nem kedves avh-s aki most olvas, hogy ez a sokadik ilyen írás, lehet, de az igazság az akkor is ez, két életéért harcoló csoport feszül egymásnak, de már az egyiknek nincs hová hátrálni!
Ez nem nácizmus, nem terrorizmus pusztán az életvédelme!
Tessék tudomásul venni mindkét feszülő félnek, hogy VÉGE VAN ! Ennyit lehetett tűrni és ennyit lehetett kisajtolni belőlünk, ma még ellehet menni annak, aki fél, mindkét oldalról, de holnap már nem biztos!
És még valami, hogy egy kis szakrálisat is írjak, meglehet, hogy itt vannak a segítők és az is meglehet, hogy bennünket a nemzetet védik, de a másik oldal ezt pontosan tudja és a hatalom mellett ezt a tudást védik a legmesszebb menőkig, hogy mi végső bizonyságot ne szerezhessünk és az utolsókig titkolóznak, de már késő, tudjuk azt amit tudnunk kell! Azért születünk emberi testbe, hogy tapasztaljunk, jót is, rosszat is, köszönöm szépen én már kész, vagyok, ÉS TI?
ÉN MÁR NEM JÁROK TÜNTETGETTNI', ÉN MÁR CSAK EGYSZER MOZDULOK, DE AZ LESZ AZ UTOLSÓ! MEGÉRTETTÉTEK !
Egy MAGYAR ANYA, AKI NEM FOGJA A GYERMEKE SZÁJÁTÓL ELVENNI A FALATOT, CSAK AZÉRT, HOGY TI HABZSI-DŐZSIZZETEK !
AZ ANYA OROSZLÁN A LEGVESZÉLYESEBB, UGYE EZT TUDJA MINDENKI !