2015. április 18., szombat

Donbassz: mára virradóan már nem volt “dögunalom”!

rom
Donbassz ma reggelre virradó éjszakája már korántsem volt annyira “dögunalmas” mint tegnapra virradóan, vagy akár tegnap egész nap.
Donyeck környékén eléggé zajosra kerekedett az éjszaka. Kiváltképpen Peszki, Szpartak, és Makejevka, valamint a donyecki repülőtér volt hangos a latortüzérség gránátjainak robbanásaitól.
Gorlovkát is lőtték az éjjel a valcmanisták Dzserzsinszkből. A város agglomerációjában fekvő Sirokoj balki, Kurganki és Golmi szintén Dzserzsinszkből volt ágyúzva ma éjjel.
Donyeck “Kijev” és “Kujbisev” lakókerületei szintén részesültek az éjszakai “áldásban”! “Kalinyin” kerületben éjszakai drónvadászattal töltötték az időt a népfelkelők.

Sirokinot mára virradóan ismét tanktüzérséggel lőtték Nyalókakirály pribékjei.
(Emlékeztetnénk: a “Nordmandiai Négyek” legutóbbi berlini külügyminiszteri találkozóján olyan verdikt született, hogy a 100milliméternél kisebb kaliberű fegyverzeteket is ki kell vonni a frontvonalból-hétfőtől kezdődően!)
Belüj Gorojnál a Szeverszkij Donyec vizéből két bestiálisan meggyilkolt fiatal lány holttestét halászták ki a népköztársaságiak tegnap kora este. Az LNR által ellenőrzött területeken senki nem keresi őket. A lányokat tegnap gyilkolhatták meg.
A Harkov-Zolocsevszk-Volcsanszk vonalon komoly latorerődítmény-építési munkálatok zajlanak. A martalóchad rohamtempóban éjjel-nappal építkezik.
Az USA kijevi nagykövete saját Fb. profilján dicsekszik az amerikai 173. légideszant brigád lembergi érkezéséről.
fbhttps://balrad.wordpress.com/2015/04/18/donbassz-mara-virradoan-mar-nem-volt-dogunalom/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése