2015. február 2., hétfő

Kárpátalja Urának Intelme Nyalókakirályhoz!

Valcman múlt héten-pontosabban január 30-án-aláírta az ukázt: Maradék-Ukrajna 18-60 év közötti férfinemű alattvalói NEM HAGYHATJÁK EL A BORODALOM TERÜLETÉT!
Az Állami Határőrszolgálat MÉG NEM TUDOTT LÉPNI a királyi parancs szellemében, tekintve hogy nekik a kormány ad utasításokat. Annak meg ugye…Jacenyjuk Hiéna a feje! Úgyhogy megérkezik az az utasítás hamarosan a határokra is.
(A Bal-Rad értesülései szerint ez kedden-szerdán fog beteljesülni.)
Kijev köré pedig a mai napon “védőgyűrűt” telepített Valcman belügye. Alekszandr Trescsuk “elővigyázatossággal” magyarázta, hogy még a legapróbb Kijevbe vezető ösvényt és csapást is úttorlaszokkal rekesztették el, és mesterlövészeket telepítettek ezekbe az erődítményekbe.
Kárpátalja Ura pedig intelmet fogalmazott meg Nyalókakirálynak. Viktor Baloga fölrótta Maradék-Ukrajna Kegyurának, hogy KÁRPÁTALJA MAGYAR LAKOSSÁGA KÖRÉBEN AZ INTERNETRŐL BESZERZETT INFORMÁCIÓK A GYEBALCEVOI KATLANRÓL- IGAZOLÁST NYERTEK RÉSZÉRE IS!
Viktor Baloga kibökkentette: Gyebalcevonál a katlan legforróbb részén teljesít szolgálatot a Munkácsi Hegyi Gyalogdandár, amelyről Kijev semmiféle információt nem hajlandó adni! Ám ha valami baj történik a munkácsiakkal!-akkor aztán lesz ám irgum-burgum Kárpátalján!
Baloga egy napos türelmi időt adott Nyalókakirálynak. Ám ha nem fog történni valami!-(ugyan mire gondolhat?)-akkor Őfelsége ott Kijevben ne csodálkozzon, ha tényleg irgum-burgum lesz a Kárpátokban!


https://balrad.wordpress.com/2015/02/02/karpatalja-uranak-intelme-nyalokakiralyhoz/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése