2015. február 25., szerda

IZRAEL ÁMOKFUTÁSA AMERIKA KEGYEIÉRT

Nemcsak a hazai belpolitika, hanem a külföldi helyzet is villámgyorsan változik. Most ilyen kort élünk. Sőt, olyan dolgok is megtörténnek, amire évekkel ezelőtt nem is mertünk gondolni. Mint pl. arra, hogy Amerika a láncoskutyáját (Izrael) büntetni fogja és nem tárgyal vezetőikkel. Arról persze most nem szólnak a hírek, hogy Izrael a végnapjait éli és a lejtőn sebesen zuhannak. A márciusi izraeli választások sem menthetik meg Izraelt, sőt a válságuk tovább fokozódik.
NETANYAHUT KIUTÁLTÁK AMERIKÁBÓL
Immár hónapok óta folyik a huzavona arról, hogy Nyahut ki fogja fogadni most márciusban Amerikában hivatalos részről. Kiderült, hogy senki. Miután Nyahu ezt megtudta, azzal próbált magán segíteni, hogy legalább engedjék meg neki, hogy a kongresszusban mondjon egy uszító beszédet Irán ellen. De most ezt is lefújták. Sőt, megtiltották neki! Gyakorlatilag mindenhonnan kitiltották Nyahut. A szerencsétlen saját hazájában nem tud kampányolni, azt gondolta, majd az amerikai nyilvánosságot fölhasználja arra, hogy ő még létezik és esélyes a vezetésre. Most már ott tartanak a dolgok, hogy pl. Kerry külügyér, aki egyébként higgadtnak látszik mindig, most mégis a Drakula-fejű élesen kiakadt Nyahura és durva szavakkal illette, amit a tévék még idézni sem mertek. Hát itt tartunk. Volt ennél jobb is. Az egyik hazai tévé megszólaltatta „Gyurikámat” (Nógrádi György), aki nagy kerek szemekkel és nagy bántosan elsorolta, hogy Izrael történetében ilyen gyalázat még sosem történt, hogy a vezetőjüket kiutálták Amerikából. Csak egy mondatot kapott a tévétől a neves szakértő, de nekünk ez is elég volt arra, hogy felfogjuk a helyzet drámaiságát. Most már tényleg ott tart Izrael, hogy bármit tesz, bármibe nyúlnak, mindenütt kudarcot vallanak. S a legnagyobb támogatójuk is levette róluk a kezét. Hát persze….Ennek a fő oka Amerika nagy bajaiban keresendők és nem akarnak maguknak még nagyobb bajt okozni Izrael őrült hülyeségeivel. Elegük lett abból, hogy a teljesen beteg Izrael dirigálja meg Amerikának, hogy milyen politikát folytassanak. Csodálatos módon a hazai tévék mélyen hallgatnak erről a gyászos kapcsolatról. Még az ATV is. Pedig aztán ők igazán csüngenek az izraeli híreken. Na és a cionrádió (MR)? Ők is mélyen hallgatnak és levették a hírekből a korábban állandóan szerepeltetett izraeli tudósítójukat….Mit is mondjunk erre? Na végre….Van Isten! De az az Isten nem Jehova, hanem a Magyarok Istene. Kép: Huffpost képe a letört Nyahuról, ahol „destruktívnak” nevezik, magyarul rombolónak

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/izrael-%C3%A1mokfut%C3%A1sa-amerika-kegyei%C3%A9rt




Az alábbi PressTV cikke nem közli, hogy „magyar” rabbik aláírták-e a szóban forgó levelet?
Mi azt gyanítjuk, hogy nem.
Sőt, ha tudtak is erről az akcióról, a hazai zsidóvezetők a legcionistábbak a világon,
s nem írták alá az egyébként teljesen jogos elmarasztaló levelet.



MÁR A RABBIKNAK SEM FELEL MEG NETANYAHU
Rabbik az Emberi Jogokért (RHR) nyílt levelet tett közzé, amit nem kevesebb mint 400 rabbi írt alá a világ minden tájáról, amiben az izraeli miniszterelnököt bírálták a palesztinokkal szembeni politikája miatt. A rabbik felszólították Netanjahut, hogy a palesztin otthonok lerombolását állítsák le a megszállt területeken, mert Netanjahu politikája és tettei elllenkeznek a "a nemzetközi joggal." (A levél részletezi a palesztínok szenvedéseit a lerombolt házaik, földjeik miatt. A levelet azért írták, mert a megszállt Ciszjordániában legutóbb 400 palesztín házat romboltak le. A levelet azért is írták, mert az angol Daily Mail című újság azt állította, hogy az Európai Unió már szervezi, hogy kifizetik a lerombolt házak újjáépítését. A szerk.) (pressTV, részlet)

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ezt-elhallgatt%C3%A1k-hazai-h%C3%ADrekben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése