2015. február 25., szerda

Donbassz: utózöngék vagy előjáték?

vrs
Donbassz “frekventált területein zajlanak az utómunkálatok”!
Debalcevo és Uglegorszk között ma az utóbbi napok leghevesebb összecsapásai robbantak ki. A környékbeli horhosokban bujkáló valcmanista bűnbandák utáni kutakodás során ma egy népes hordára talált a milicia. Délután négy óráig közel háromtucatnyi bérgyilkos került a népköztársaságiak terítékére. Dokumentumok egyiküknél sem voltak. Feltételezések szerint külföldi martalócok.
Bahmutkánál a 29. blokkposztnál ma délután erőlködtek a valcmanisták, de rajtavesztettek. Hasonlóképpen pórul jártak Novotoskovkánál is. De nem jártak sikerrel Popasznajánál sem. Viszont a három helyszínen kilenc lator fűbe harapott.
Sirokinonál csak két pribék adta ki ma a páráját. Ehhez viszont a népköztársaságiaknak köze nem volt. Ezek is aknára futottak.
Donyeckben az egyik bevásárlóközpontban pokolgép robbant, két embert megölve, egyet megsebesítve.
A város “Lenin” kerületében egy szemétszállító brigádnak álcázott diverzánsbandát likvidált a milicia. Teherautójukon volt minden szükséges kellék, ami a “munkavégzéshez” elengedhetetlenül szükséges. A Bal-Rad ráérdeklődött egyik olvasónk tegnap esti információjára, miszerint Donyeckben az este nagy erejű robbanás történt. Minden informátorunk olvasott a dologról-de nem hallott semmit!
Gorlovkába ma mindösszesen két alkalommal lőtt be ágyúval a valcmanista latortüzérség.
kono
Vlagyimir Kononovot a DNR honvédelmi miniszterét ma kora délután a donyecki repülőtér területén meglőtték. A miniszter állapota súlyos, de nem életveszélyes!-közölte a DNR központi sajtószolgálata. Az elsődleges megállapítás szerint egy légvédelmi géppuska-ami Avgyejevka-környékén van telepítve-lövedékének egy darabja sebesíthette meg a DNR honvédelmi miniszterét. Kononov a latorhullák eltakarítása miatt látogatott ki a repülőtérre, mert legényei panaszkodnak a valcmanista takarítóbrigádok lassúságára.
A reptéri “leletek” eltakarításába egyébként ma már 150 valcmanista hadifogoly, és három-a milicisták által a nemes célra kölcsönzött-speciális gépezet is bekapcsolódott.
Ma az alábbi üzenettel fordultak a DNR és az LNR népi erőinek tüzérei Maradék-Ukrajna anyáihoz, asszonyihoz:

“Storm” zászlóalj pk. ma üzent Mariupolba, a megszálló azovista bűnözőknek: “háromszáz kiképzett, és mintegy ezer erős-elszánt önkéntesünk van a városban! Amennyiben a polgári lakosságnak bármi bántódása esik általatok, néhány nap alatt végzünk mindannyiótokkal!”
https://balrad.wordpress.com/2015/02/25/donbassz-utozongek-vagy-elojatek/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése