pszkov
Február 27-től Pszkov-térségében (Oroszország) az orosz szárazföldi katonai erők légideszantosainak 76. Gárdája mintegy kétezer katonával, és ötszáz technikai eszközzel tart hadgyakorlatot.
A gyakorlat érdekessége, hogy szárazföldi, összfegyvernemi tevékenység összekapcsolása a légideszantosok működésével lesz a fő feladat, éleslövészettel egybekötve.
De hogy még érdekesebb legyen a kép, a tevékenységben részt vesz egy önálló, légiszállítású, önjáró tüzérzászlóalj is a Pszkov-régióbeli “Sztrugi Krasznyije” térségben.
A haditornát Alekszej Naumec vezérőrnagy fogja levezényelni. Várjuk a NATO hiénacsorda jajveszékelését: GYAKORLATOZIK A “ZOROSZ” HADSEREG OROSZORSZÁG TERÜLETÉN!
val
Maradék-Ukrajna import főpénzügyérnője úgy rendelkezett a hrivnya megállíthatatlannak tűnő zuhanása láttán, hogy az Ukrán Központi Bank ma, holnap és pénteken maradjon “zárva”! Aztán ugye jön a szombat és a vasárnap-amikor amúgy is szünnapok vannak, és ez alatt az öt nap alatt Nyalókakirály birodalmának valutája hátha erőre kapna. Azaz hétfő reggelre! Addig még imádkozni is lesz idő bőven, bár ezt leginkább a szerencsétlen alattvalók fogják gyakorolni. Saját magukért.
A nagy intézkedés bejelentésének hatására pillanatok alatt elkezdett ismét zuhanni a dollárhoz viszonyított árfolyam. Már nem is lehet követni, hogy hol tart!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/25/tolunk-keletre/