2015. február 9., hétfő

“Asszonyi beszéd…”

Zsitomirban a múlt héten Nyalókakirály latorarmadájába toboroztak volna golyófogókat. A szokásos “hazzaffyaskodó” körítéssel. A kenetteljes bevezetőnél tovább aztán nem is jutott a toborzótiszt.
Érdemes megnézni az esetről készült videot. Ahol az asszonyok megszólalnak!-ott a fegyverek is elhallgatnak!

“Ukrán toborzótiszt: – “Jelenleg az Ukrán Fegyveres Erők katonái a kötelességüket teljesítik Kelet-Ukrajnában, hogy megvédjék az ukrán földet és nemzetünk egységét. Azt akarjuk, hogy Ukrajna egységes legyen kelettől nyugatig, nekünk egy ukrán nemzetünk van ! De márciusban illegálisan a Krími Autonóm Köztársaságot erővel elrabolták tőlünk. ”
És itt egy nő magához ragadja a mikrofont ……………..
“Azt mondjátok, hogy a Krímet erőszakkal vették el az oroszok ? De hát egyetlen lövés nem dördült el, hiszen az orosz föld volt és az oroszok csak visszavették. Donyeck és Luhanszk egyszerűen csak nem akarnak engedelmeskedni a juntátoknak, mely törvénytelenül jutott hatalomra ! Most már mi mindannyian szeparatisták meg bűnözők vagyunk és harcolnunk kellene menni Donyeckbe ? Te vagy az illegitim junta ! Te vagy a szeparatista !
Mi oroszul beszélünk ! Donyeck oroszul beszél ! Nektek nincs jogotok elvenni a nyelvünket tőlünk ! Mi nem erőltetjük rátok, hogy oroszul beszéljetek !
Katona: – Mit értesz az alatt, hogy “mi” ?
Nő: – Ti, Poroshenko és mindnyájan !
Ti kezdtétek el, amikor az orosz nyelv betiltásáról, a moszkva-barátok megöléséről, a szeparatisták legyilkolásáról beszéltetek ! Ha mi támogatjuk az orosz népet, akkor mi rosszak vagyunk, hazaárulók ! Milyen jogon veszitek el egyáltalán a mi jogainkat ?
Szeparatistáknak neveztek bennünket, majd azt akarjátok, hogy ukránként menjünk harcolni, embereket megölni Donyeckbe és Luhanszkba ? Csak azért mert a saját földjükön szeretnének élni, ahol most is. Ha akarnak, hát hagyjátok !
Miért mennének oda a mi férfijaink megölni őket ?
Ti csak ezt mondjátok: meg kell ölnünk őket ! A ti ukrán juntátok – Poroshenko, Jacenyuk – állandóan csak erről szónokol ! Már rohadtul elegünk van belőle !
Nem fogjuk tovább hallgatni ! A mi gyerekeink nem mennek sehová és a férjeink sem mennek sehová ! Ők már megszolgáltak ! Nem tartoznak nektek semmivel ! Nem fogjuk egy szavatokat sem elhinni ! Mást sem beszéltek, mint hazugságokat !
Egy másik nő: – “Az egész körzet nevében beszélek, senki nem fog ebből a körzetből háborúba menni, bárki önkéntes, aki akart már elment. De mi itt itthon fogunk maradni ! Mi építeni akarjuk Ukrajnát, fejezzétek be a lerombolását. Fejezzétek be, hogy térdre kényszerítitek ! ”
Poroshenko elmehet a béketárgyalásra Minszkbe és akkor béke lesz !
Kinek van szüksége erre a háborúra ? Nektek ! Ti mentek harcolni, nekünk nincs rá szükségünk. Mi fel akarjuk nevelni gyerekeinket és unokáinkat és építeni Ukrajnát ! Itt akarunk dolgozni ! Minek jöttök ti ide, hogy elvigyétek az összes férfit ?
Tömeg: – “Soha nem is hozzák már vissza őket !”
Azt mondjátok, ellenségek vannak ott ? Menjetek, aztán harcoljatok, de nekünk nincsenek ott ellenségeink. A mi népünk van ott, a legjobb barátaink, a családunk !
Minek írjátok össze az embereket ? Ha valaki önkéntes akar lenni – hát menjen harcolni – magam sem tudom egyáltalán milyen céllal.
Belefáradtunk, hogy hallgassuk a mérget, ami a TV-ből folyik ! Mennyi ideig tartanak még ezek a propaganda-hazugságok ?
Azt hiszitek, mi mind idióták vagyunk itt ? Azt hiszitek, az emberek birkák, hazudhattok és félelemben tarthattok és majd megtesszük, amit ti mondtok nekünk ?
NEM ! Elegünk van belőle ! És meg is fogjuk védeni magunkat !
Tömeg: “Jól mondtad”
Mi mindnyájan együtt erősek leszünk ! Fejezzétek be, hogy leromboljátok a családunkat, az emberi életünket ! ELÉG VOLT !
Nézz Donyeckre ! Mi folyik ott ? Szegény emberek pincékben bujkálnak éhesen ! És Oroszország küld nekik humanitárius segélyszállítmányokat. Kijev küldött nekik egyáltalán valamit ? Élelmet ? Ott ülnek elektromos áram, fűtés és élelem nélkül – Miért szenvednek ?
Egész életükben ott éltek és építették azt a helyet ! Ti építettetek ott egyáltalán valamit ? Az elmúlt 23 év függetlenség alatt ? Ti csak rombolni tudtok ! Mutassatok valamit, amit ti építettetek ! Ti csak BANKOKAT építettetek !
Én építek, nem rombolok le semmit ! Dolgozunk, halálunkig, növényeket termesztünk ! És Ti a kijevi kormány, állandóan csak becsapni akartok minket és elvenni a pénzünket ! Milyen jogotok van elvenni a mi pénzünket a ti háborútokra ?
Mi a háború ellen vagyunk !
Teljesen elvettétek a szólásszabadsághoz való jogunkat !
És mi az Európai Unió és a NATO ellen vagyunk !
Mi egy nemzetként szeretnénk élni ! Barátok akarunk lenni Oroszországgal ! És mindig barátok is voltunk Oroszországgal !
Mi itt paradicsomot termesztünk – Azt gondolod, hogy talán Amerikának kellene eladnunk ?
Mi Oroszországgal úgy akarunk élni, ahogy mindig is tettük ! Békés barátságban !”
https://balrad.wordpress.com/2015/02/12/asszonyi-beszed/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése