2015. február 9., hétfő

A Népi Font tiltakozik a NATO parancsnokság székesfehérvári telepítése ellen!

“A készenléti akcióterv egyik eleme az úgynevezett előretolt vezetésirányítási törzselemek telepítése. Első lépésben 6 ilyen NFIU-nak rövidített (NATO forces integration unit) törzselemet hozunk létre a NATO keleti határán lévő tagállamokban. Másokkal egyetemben Magyarország is előterjesztette azt az igényét, hogy mi is szeretnénk egy ilyen törzselemet Magyarország területén”. -olvassuk a sajtóban a hírt, amelybe, ha belegondolunk, bizony hátborzongató.
http://www.nepifront.hu/cache/f/1f75ec966aa9dfbb19abfd579255bc00.jpg
2016-2017-re NATO integrációs egységet kívánnak felállítani Székesfehérváron.
A brüsszeli védelmi miniszteri találkozó után nyilatkozta a hírt Hende Csaba, honvédelmi miniszter. A törzselem pusztán védelmi célokat szolgál – állítja.
Ausztria, Svájc, Finnország, és sorolhatnánk, nem tagjai a NATO-nak, mégis jól megvannak. Magyarországot ki ellen kell megvédeni?
Miért jó hazánknak egy ilyen bejelentés a véres ukrán konfliktus zivataros esztendejében?
Miért jó, ha Magyarország felkínálja területét az USA által vezetett katonai szövetségnek? Pont annak a hatalomnak hajlong hazán katonai vezetése, amely sorozatosan sértegeti a magyar állampolgárokat és beleavatkozik az országunk belügyeibe?
Székesfehérvár mindig fontos helyőrségnek számított. Ebben a városban állomásozott az 5. Hadsereg Parancsnoksága a Magyar Néphadsereg idején, melynek feladata a szovjetekkel együtt visszaverni egy esetleges támadást.
Az, hogy Székesfehérvárra telepítenek egy ilyen vezetési pontot azt jelenti hogy a NATO közvetlen beavatkozásra készül Ukrajnában!
Magyarország tökéletes felvonulási terep lenne egy ilyen művelethez!
Egyben hadszíntérré változna az ország,háborúban kiemelten fontos célpontok a vezetési pontok,a logisztikai objektumok
Egy esetleges háború a NATO és Oroszország között minket pusztítana el elsőként!
A telepítést bármikor elkezdhetik, és attól a pillanattól kezdve hazánk egy olyan háborúba sodródna bele megint, amelyhez semmi köze.
Arra kérjük a magyar katonai vezetést, a Magyar Kormányt, hogy fontolja meg ezt a lépést, és ne engedje hazánkat idegen érdekekért veszni. Erősítse és fejlessze a Magyar Honvédséget, és ápolja nemes hagyományait.
A Népi Front a béke elkötelezett híve, az 1848-as függetlenségi gondolat továbbörökítőjeként határozottan elítél mindenféle katonai jellegű kalandor lépést.
“Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak / Hagyd örökűl ha kihúnysz: A HAZA MINDEN ELŐTT.” – Kölcsey Ferenc.
Népi Front Elnöksége
2015. február 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése