2015. február 18., szerda

A Népszabadság szerkesztőségi cikket okádott ki ma reggel önmagából. A tegnapi orosz elnöki vizit apropoján.

Nem is akármilyen gyomorforgató, mélyen és hithűen atlantista zagyvalékot. Egy olyan hazugsághalmazt zúdított egyre kevesebb olvasójának nyakába, ami igazán ritkaság számba megy.
Íme a “Gyalázat” címet kapott förmedvény:
“Vlagyimir Putyin felmosta a padlót Orbán Viktorral. Ha futballról beszélnénk, azt mondhatnánk, oda-vissza kötényt adott neki, aztán a gólvonalon lehasalva fejelte be a gólt. A szabadságharcos, „Európa erős embere”, a „bátorság élő szobra” végighallgatta, amint Putyin az ukránokat vádolta meg a háborúért, és volt képe bányászoknak meg traktoristáknak mondani az állig felfegyverzett és orosz reguláris csapatokkal megtámogatott szeparatistákat.
A magyar kormányfőnek az arcizma sem rezdült, amikor vendége megadásra szólította fel a Debalcevénél bekerített, hazájukat védő ukrán katonákat. Nem említette Ukrajna területének sérthetetlenségét, a szomszédos ország szuverenitását. Nem hozta szóba az Európai Unió és a NATO aggodalmait, az ukrajnai harcok áldozatait, a milliónyi menekültet.
Ha rajta múlik, ki sem ejti a száján Ukrajna nevét, előbb hozta szóba a húsfeldolgozókat, mint a konfliktust. Miközben az aláírt egyezmények egy lyukas kétfillérest sem érnek, Putyin háborítatlanul oktathatta Európát a gázvezetékek ügyében. A magyar miniszterelnök pedig még kontrázott is neki: bár vannak, akik szerint Európa meglehetne az orosz gáz nélkül, ő ezt nem tartja reálisnak. Nesze neked, európai energiaunió, nesze neked, közös európai külpolitika, nesze neked, európai szolidaritás!
A kocka el van vetve. Orbán végleg beállt Putyin mögé – vagy inkább alá. Az Egyesült Államok új nagykövete tegnap a NATO-nagyköveteknek adott ebédet, amelynek díszvendége az ukrán ügyvivő volt. A helyzet világos, mindenki választott. Orbán a gyalázatot.”
Ennél a népszabadságbeli firkálmánynál gyalázatosabbat ritkán lehet olvasni a “magyar” mainstream sajtóban! Nyilvánvaló tények ellhallgatása (kijevi, odesszai, luhanszki mészárlások, orbitális választási csalások Maradék-Ukrajnában, nyugati agresszió Donbassz ellen, egy népcsoport függetlenségi harcának elhallgatása, a kijevi junta dicsőítése pl.) mellett hazugságözön, tudatos férevezetés.
Az euroatlantista megszállás és gyarmatosítás folyamatos imádata és dicsőítése mellett ez már nem is csodálkozásra érdemes szerkesztőségi cikk. A haza-és nemzetárulásról és országkifosztóink iránti rajongó odaadásról tanúskodó írással a hazai szoclib média “zászlóshajója” olyan mélységbe volt képes lesüllyedni ezzel a förmedvénnyel, ami ezt a médiumot a “Népszabadság” név viselésére teljesen méltatlanná tette! Persze ők csak egy negyedszázada gyakorolt eljáráshoz igazodnak: “becsapni, hazudni, félrevezetni, éjjel-nappal!”
NO EZ AZ IGAZI GYALÁZAT!

https://balrad.wordpress.com/2015/02/18/igazi-gyalazat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése