Az ENSZ Közgyűlésének Harmadik Bizottsága elfogadta a nácizmus dicsőítése elleni harcról szóló határozatot.
Csak három állam – az USA, Ukrajna és Kanada szavazott ellene. Az ENSZ Közgyűlés határozata “mély aggodalmát fejezi ki a náci mozgalom dicsőítése kapcsán, bármilyen formában jusson is az kifejezésre: a neo-nácizmus, a Waffen SS egykori tagjai heroizálása, műemlékek és emlékhelyek építése, nyilvános tüntetések megrendezése formájában”. A dokumentum megállapítja azt is, hogy egyre több rasszista jellegű incidens történik szerte a világon.
A “nagyszerű” híren felbuzdulva a kijevi udvar máris közzétette legújabb tézisét:
Nagy Honvédő Háború pedig nem is volt!

Ennélfogva pedig haladéktalanul be is terjesztik már a jövő héten a Rada elé a verdikttervet: az iskolai tankönyvekből és a tannyagból töröltessék el az ezzel kapcsolatos valamennyi eddigi “hazugság”!
UKRAJNA HŐSI HARCA 1939 szeptember elsején kezdődött, az ország felszadadítása pedig a “D” nappal, azaz a normandiai szövetségesi erők partraszállásával kezdődött meg!
Ha pedig valaki azt hinné, hogy ez csak egy tréfa – ki kell ábrándítsuk! A törvénytervezet már a kijevi Rada előtt van, és SÜRGŐSSÉGGEL FOGJÁK TÁRGYALNI!
Maradék – Ukrajnának most ez ugyanis a legnagyobb gondja!
A “KiberBerkut” nevű hackercsoport pedig feltörte Joe Biden alelnök minapi gyarmatlátogató küldöttsége egyik magasrangú tagjának a hordozható adathordozójáról lecsen anyagot. Közzé is tették az interneten.
A közzétett dokumentumok igen magvas része az amerikaiak “eszközszállítási” listája, és magas rangú ukrán tisztek megkenegetéséről tanúskodnak.

doc1 doc2 doc3 doc4 doc5 doc6 doc7 doc8Az amerikai adófizetők nagyon fognak örvendezni ezek láttán

https://balrad.wordpress.com/2014/11/26/maradek-ukrajna-nagy-honvedo-haboru-pedig-nem-is-volt/