Nostradamus előre láthatta az ukrajnai konfliktust? Jövendöléseiben egy, a Fekete-tengertől északra eső területen kialakuló válságos helyzetről ír. Jóslata szerint ebben a háborúban Európa meg fog semmisülni, mégpedig egy biológiai fegyver bevetése okán. A konfliktusok hátterében a jós a Krím-félsziget alatt lévő nagy mennyiségű földönkívüli energiát nevezi meg, ami egész egyszerűen elveszi az emberek eszét, ez pedig végül a harmadik világháborúhoz vezethet. A jóslat szerint ez 2016-tól 2025-ig fog tartani.
Végülis teljesen mindegy már mit jósolt a jó öreg gall, a bál javában áll. Úgy nagyjából, ahogy jövendölte.
Egészen “magához tért a donbasszi ügymenet” hétfő reggel óta.
Donyecket ágyúzza Valcman latortüzérsége Peszkiből, ahogy a “csövön kifér”! Tonyenkoje és Avgyejevka szabad mozgású pribékjei is beszálltak a város lövésébe. A “Kijev” – kerületben borzalmas a pusztítás. A lakótelepek társasházai éppúgy megszenvedik Nyalókakirály zsoldosainak ügyködését, mint a családi – házas övezetek. Halálos áldozatokról egyelőre nem szólnak a jelentések, de nagyon sok a civil sebesült.
1-72A megpróbáltatások dacára is, ma délelőtt Donyeckben a hatóságok megkezdték a segélyek és nyugdíjak kifizetését. Élelmiszer, ivóvíz most rendelkezésre áll. Gyógyszerekből van viszont hiány.
Reggel óta a repülőtér is ismét a banditák tüzérségének műsorán szerepel. Lövik a romokat észveszejtő módon.
Avgyejevkában háztól – házig harc dúl Nyalókakirály bétgyilkosai és a városba egyre inkább “érkező” milicisták között. A leghevesebb összecsapásokat a “Szent Nyikolaj” – kerületből jelentették.
A Gorlovka melletti Ozerjanovkában szintén reggel kezdődtek harcok, amelyek még délután három órakor is lankadatlanul folynak.
Jenakijevo városát az “Osztraja Mogila” – ról ágyúzzák a valcmanisták.
Donyeck – FALUCSKÁNÁL (ez a falu már Luhanszk – régióban van) a pribékhorda könnyű prédát sejtve, tankokat vetett be. Fél tucatnyit. Legalább 120 tonna kohászati alapanyag lett a hat darab tankból.
Pervomajszk szélső lakótömbjeit délelőtt kezdték lőni tüzérséggel a Nyalókakirály – pribékek.
kir
Néhány gránát kilövése után viszont a népköztársaságiak Gorszkoje mellől “Grad” – tüzet küldtek rájuk elismerés képpen. A jelentés szerint a latorüteg teljesen megsemmisült.

A Toskovka határában lévő latorposztot is “Grad” – vetégépekkel lőtte a milicia.
A gyjebalcsevoi kazán alá is rakott ma a milicia tüzérsége egy kevéske fűtőanyagot. A Csjernuhino és Fascsovka környéki latorerők voltak a figyelem középpontjában.

http://balrad.wordpress.com/2014/11/17/komor-joslat/