2014. november 13., csütörtök

A tüntetések hete jön, új forradalmak születnek!?

Ígéretek szerint a tüntetések hete következik. Mégpedig most már a kormány ellen. Mert lassan összeforr, aminek össze kell forrnia. Az elmúlt hetek tüntetései egy-egy konkrét helyzet elleni nemtetszés kifejezései voltak. internetadóInternetadó, Vida Ildikó korruptsága (vagy nem) de ebből szépen kifejlődött, és a tüntetők és itthon a meleg szobában azok is, akik testben nincsenek is ott, számára világossá lett, hogy nincsenek elszigetelt korruptságok, az egész magyar közigazgatás és maga a kormány is korrupt, nem csak a mostani de az elmúlt 24 év valamennyi kormánya az volt. A tüntetés már a kormány ellen fog szólni, a tüntetések már 24 év ellen fognak szólni.
A FIDESZ-nek elsöprő győzelmek kellettek ahhoz, hogy a tömegek felismerjék, manipulálták őket, naivan elhittek mindent, és a bennük forró düh lassan megindul kifelé, egy szelepen keresztül. „Mocskos FIDESZ”, Orbán takarodj” jelszavak meglepték a kormányzó pártot. Az elmúlt évek csöndes, balos tüntetéseit el tudták nyomni a Béke-birka menetekkel. Most veszélyesebb a békemenethelyzet, nem véletlenül „tiltotta” meg Orbán Bayer Zsoltnak egy újabb békemenet szervezését. Okosan látta meg, és mondta az ellenkezőjét: „most béke van”. De még ha mondta is, tudta, itt már nincs béke. Harc sincs még, de nagyon jól ráérzett arra, hogy egy újabb békemenet harcot robbanthat ki. Az elmúlt hetek eseményei már azt vetítették előre, akik az utcán vannak, voltak lesznek, már nem békés baloldaliak, ők már a rendszerváltás kiábrándult generációja, felnőttek, és harcra is készek, ha szükséges. Most csak 10 ezren, de mint a mágnes vonzzák magukhoz az elégedetlenkedőket. Azokból pedig sok van, és egyre több lesz.
Szóval veszélyes lenne ennek a forró, de még ki nem törő lávának a közelébe engedni a békemenetet, ami már egyébként nevénél fogva is egy vicc volt, és az új viszonyok miatt létjogosultsága, ami egyébként sem volt, a jövő héttől kezdve megszűnik, és mint a magyar demokrácia szégyenfoltjára emlékezünk majd, mert a banánköztársaságok talpnyalóin kívül talán nincs még egy ország, ahol a kormány mellett tüntettek. A hazug és „FIDESZ demagóg” Széles Gáborokat, Bencsikeket, Bayer Zsoltokat elsöpri és lemossa a jövő tüntetőinek szava, és talán a haragja is. Lámpavasra azért talán még nem akasztják őket, de vigyázz, a népharag kiszámíthatatlan. Magyarország lassan felébred csipkerózsika álmából.

http://patacsipilvax.hu/?p=53037

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése