Sokat tűnődtem azon, hogy mit is érzek az elmúlt hónapok eseményei miatt. Dühöt, szégyent, csalódottságot? Igen! Mindhármat éreztem! Dühös voltam magamra, hogy hittem kiálltam ezekért a mocskokért, akik a jobbik vezetése! Szégyelltem magam, hogy összevesztem emberekkel, vagy lehülyéztem őket, amikor azt kérdezték, hogy mivel is lenne jobb a jobbik! Csalódtam, mert átvertek, nem kicsit, nagyon!
Ahelyett, hogy a sebeimet nyalogatnám, elkezdtem reálisan nézni a dolgokat! Mit is tettek a jobbik képviselői és vezetői az elmúlt 4 évben?
2010-ben bejutottak a parlamentbe, esküt tettek a Szent Koronára, ígértek fűt-fát, majd ők megmutatják! Mit is kaptunk? Szép és szívhez szóló, bátor szónoklatokat, de közben sírtak is, hogy a 2/3-dal szemben nem lehet elérni semmit! Szépen csendben csordogált a fizetésük, a költségtérítésük, jött az ismeretség! 4 év alatt voltak Gyöngyöspatán, Hajdúhadházon és még itt-ott, ahol a nemzeti szervezetek által keménykedtek! Közben Tiszavasváriban történt egy máig kivizsgálatlan és egyedülálló eset, aminek nem lett következménye! Folyamatosan jött a párttámogatás, gyarapodtak a javak és szűkült a kör! Elkezdődött a tisztogatás élőkészítése, hiszen miért ne szűkítsék az elitet, akik király módjára élnek! Szépen felmérték, hogy kik is veszélyesek a vezetésre! Eljött 2014 éve, jöttek a kampányrendezvények és a csak átlagembereknek furcsa és érthetetlen szereplés, hiszen a megélhetési bizniszpárt elnöke sem szerzett egyéni mandátumot! Következett 2 hét csend és hullaszag! Majd a leszámolás! Leszámolnak mindenkivel, aki átlát a leplen és észreveszi az egyértelmű összefüggéseket! Leszámoltatok velünk, akik dolgoztunk, hiába állítják az ellenkezőjét a lápföldi, gumicsizmás suttyók! Szépen eljutunk a mai napokig!
Pár érdekes kérdés fogalmazódott meg bennem, így ennyi idő eltelte után, tárgyilagosan látom a helyzetet! Itt cseng a fülemben a kampány alatt elhangzott sok ígéret és kulcsmondat!
2010 óta mit tett a jobbik a hazáért, nemzetért, országért?
Hova ment el a több milliárd pártpénz?
Hány hektár magyar földet védtetek meg?
Hány kisboltoson segítettetek, akik a trafikmutyi áldozatai lettek? (netán jutott a trafikból jobbikosoknak is)
Hány gazdasági menekültet hoztatok haza?
Hány kilakoltatást akadályoztatok meg a mentelmi jogotokkal élve?
Hány embernek segítettetek, akik a választókerületetekből megkerestek?
Hány társadalmi szervezetnek, vagy alapítványnak adtatok a keresetetekből?
Hány embernek segítettetek munkát találni, a személyes kapcsolataitokon keresztül?
Hány embernek nyújtottatok jogi segítséget?


Ültök a bársonyszékben, számoljátok a milliókat és nem látjátok, nem halljátok az embereket, akik odajuttattak titeket! Átvertetek és becsaptatok több, mint 1 millió embert! Jönnek az önkormányzati választások és le fogtok szerepelni! A jelöltek fele alkalmatlan, de szaszi embere!
A mostani aktualitású kérdésekben, vagy hallgattok, vagy suttogtok halkan! Nem veszitek észre, hogy a dolgozói réteg is a létminimum alatt él? Magyarok százezrei éheznek! Sorban menekülnek az öngyilkosságba, más esély híján! Mit tesztek értük? Mutogattok az elmúlt 25 évre, a baloldalra és a fideszre! Ők nem ígértek 3 hónapja kiutat és hamis reményt, utolsó szalmaszálat rengeteg honfitársunknak! Nagyon jó beszédeket sem hallunk tőletek! Már a fociszurkolók vegzálása sem pálya nálatok, amióta szaszit szembeköpték! Hány jobbikos politikus vette fel a "szurkolók személyiségi jogok nélkül" pólót?
Mit tesztek az Ukrajnában halálba küldött és fenyegetéssel, erőszakkal besorozott magyarokért? Tudtok már ti is elhatárolódni, meg sajnálkozni, de semmi másat! Nem vagytok méltóak a parlamenti, bizottsági és EP helyekre! Csak magatokra gondoltok, miközben habzó szájjal harácsoltok! Szépen néppártiasodtok és a liberális jegyeket öltitek magatokra!
Ti! Akik vezetitek e pártot és "képviseltek minket"????? Ti! Hogy tudtok nyugodtan lefeküdni, hogy megy le egy falat is a torkotokon a magyar kenyérből, miközben tétlenül nézitek ezeket a borzalmakat? Ti vagytok a felelősök minden halálért, minden depressziós emberért, mert hazudtatok reggel, hazudtatok délben és hazudtatok este!
Nem, hogy jobbik, hanem a legrosszabbik vagytok, mert ti a nemzeti álca mögé bújva tettétek ezt!
Semmi helyetek az ország házában, mert nem vagytok különbek a többi párttól! Egyszer nektek is el kelessz számolni mindennel, de akkor mi leszünk a döntőbírák és nem lesz kegyelem!
Tisztelettel: Tárczy Zsolt