A NATO, mint felelős haderő - felszólította az Európai Uniót egy Európai hadsereg azonnali felállítására és felkészítésére egy estleges orosz konfliktus kezelésére!


Fénykép: A NATO vs Európa! A NATO felszólította az Európai uniót egy Európai hadsereg azonnali felállítására ! Az indokok között szerepel: 1.Európa keleti határánál lévő Ukrán konfliktus 2.Egy egységes Európai haderő felveheti a versenyt az orosz haderővel 3.Amerika katonai politikájának  a világban való meggyengülése. 4.Az Eu a szét esés felé halad így az egyben tartás érdekében kell létre hozni az egységes Európai haderőt.

Nagy a pánik! A NATO-nak fogalma sincs arról, hogy valójában mekkora is lehet az orosz flotta és a valóságban milyen fejlesztésekkel tud megjelenni a harctéren. Ami az eddigi orosz erődemonstrációk része volt az valójában csak az eggyel jobb mint a nyugati legjobb, na de a tarsolyban mi van, azt senki sem tudja. Az orosz kémelhárítás talán mindenidők legmagasabb fokára van járatva, semmi sem szivároghat ki, csak ami engedélyezett. Az EU-nak, az USA-nak, a zsidóknak annyi ami látszik. Hiszen ők kénytelenek nyílt lapokkal játszani a rájuk kényszerített visszahatás miatt. Mondhatnánk, hogy feléjük most nem szerencsés a lapjárás. Nézzük az indokokat, amit sikerült felhozni mentségükre (van benne önvallomás is), hogy miért is kellene az európai csatlósoknak - köztük természetesen minket is, sajnos - síkra szállniok a nagy medvényi ázsiai nemzetállammal.

Az indokok között szerepel:

1.Európa keleti határánál lévő Ukrán konfliktus - Vajon kiknek köszönhető?

2.Egy egységes Európai haderő felveheti a versenyt az orosz haderővel - Tényleg?

3.Amerika katonai politikájának a világban való meggyengülése - Na ez az önvallomás...

4.Az Eu a szét esés felé halad így az egyben tartás érdekében kell létre hozni az egységes Európai haderőt - ???

Gölöncsér Miklós