A donbasszi-orosz határtérségben tartózkodó EBESZ – megfigyelők nem tudják megerősiteni Nyalókakirályék rémlátását, miszerint az orosz hadsereg felvonult a határra, és…

tévé

“Láttunk fegyveres orosz határőröket, akik fegyverrel a vállukon jöttek – mentek orosz területen, de hát ez a dolguk” – mondta Paul Pikar az EBESZ misszió vezetője.

A “Gromadszke Tv” (kijevi cstorna) tegnap esti műsorában egy Dmitrij Reznyicsenko nevezetű, a donbasszi borzalmakból valamiként kiszabadult “Donbassz” zsoldos háborúval riogatta a kijevieket.

“Ezek rövid időn belül itt lesznek Kijevben. Ebben biztos vagyok” – hozta a frászt a majdanistákra.

kihá

A kijevi rémálom. Ilyen képekkel és viziókkal riogatták a kijevieket. “Már októberben ez lesz!”

Reznyicsenko ugyanakkor furcsa dolgot is mondott ebben a műsorban. Két hónapos donbasszi  “kirándulása” alatt nem látott egyetlen oroszt sem! Úgy ám! Ezt merte állitani ez a hűtlen. (Nyalókakirályék szerint biztos légnyomást kaphatott, és félrebeszél. Hiszen ők Kijevből látják “a zoroszokat”! Ott vannak azok bizony Donbasszban!)

Volinyban – Ukrajna északnyugati régiója – a neonáci ukrán mozgalom egyik fellegvára, számtalan donbasszi rémtettet elkövető fasiszta lator állandó tartózkodási helye, temetnek szinte egyfolytában. Már nem aprózzák el a dolgot!

vol

Kétszázasával rakják közös sirba Amerika és az EU érdekvédőit.

Az alábbi linkre kattintva a Bal-Rad olvasói egy kis “érdekességre” bukkanhatnak:
http://ru-an.info/новости/планы-еврейской-секты-хабад-по-устройству-нового-мирового-порядка/ны