2014. július 14., hétfő

Valcman elrendelte Donbasszban a kémiai fegyverek bevetését, tekintet nélkül az alkalmazandó területen élőkre-lévőkre!

Valcman Nyalókakirály, udvaroncai és zsoldosai az este úgy döntöttek, hogy nem futball VB.-döntőt néznek, hanem meglepit okoznak. Luhanszk környékén.
A zsoldoshorda Valcman bosszúterve részeként több tucatnyi páncélos bevonásával, erőteljes tüzérségi lövöldözéssel északnyugati irányból megpróbált behatolni Luhanszkba. Már az ötlet-hogy sötétedés után akarnak bevonulni tankokkal meg egyéb páncélos technikával-egy városba, komoly hülyeségnek kellett volna hogy tűnjön már első hallásra, de Nyalókakirályék berkeiben nincs az az orbitális hülyeség, amit ne gondolnának komolyan.
Mindezzel együtt komoly harcok robbantak ki. A leghevesebb összecsapások Matalisztnál és a luhanszki repülőtér-környékén robbantak ki. Az önvédelmi erők könnyű és gyorsan mozgó 100mm-es páncéltörő ágyúkkal elkezdték “lerendezni” a célt keresgélő latortankokat. A milicisták mesterfokon használták a z RPG-ket, és a könnyű harckocsielháritó szerszámokat. Metalisztnál, Uralo-Kavkaznál, Porecsnél és Goncsarovkánál “megnegyedelték” Kijev páncélosállományát. Uralo-Kavkaz falu alaposan megsinylette a latortankok erőlködését.
Újfent Izvarino felé is próbálkozott a latorhad, hogy elérje a határt, és lezárja Oroszország-felé a teret a miliciák elől. De hát ha ez nem sikerült eddig nappal-miért sikerült volna éjjel? Kudarcuk “boritékolható” volt.
Ismét-ezúttal a sötétség leple alatt-inditottak rohamot a fasiszta latrok a luhanszki repülőtér elfoglalásáért. Ez váratlanul elég könnyűnek tűnt számukra-egy darabig. Amig be nem jutottak a reptérre.
Nagyjából éjfél tájban viszont a REPÜLŐTÉREN TARTOTT helyzetjelentés alkalmával az önvédelmi erők bejelentették: több hetes csatározások után Luhanszk repülőterén megsemmisitették az ott lévő ellenséget, és a repülőteret elfoglalták.
Ahogy a futball VB.-döntőjében nem született meglepetés-úgy Valcman gyors bosszúterve sem.
Ráadásul a futballkedvelő milicisták haragját is kivivta Nyalókakirály. Meccsnézés helyett lövöldözniük kellett.
Hogy melyik fél mivel fizetett az éjszakai Valcman hülyeségért?-azt csak valószinűleg ma délelőtt fogjuk megtudni. Ismerve a kijevi “udvari MTI” gyakorlatát, fényes nagy valcmani sikerekről fognak zengeni a jelentéseik.
Ám Nyalókakirály elszántságára és aljasságára mi sem jellemzőbb, hogy az éjjel elfogott latrok közül jónéhány egybehangzóan vallotta:


https://balrad.wordpress.com/2014/07/14/nyalokakiraly-merget-donbasszra/




A DNR ma reggeli közleménye szerint Donbasszban a valcmanisták tömegesen adják meg magukat.
A Szaur-Mogil, Marinovka, Torez térségben reménytelenül és csüggedten kószáló valcmanista zsoldosok tömegesen adják meg magukat az önvédelmi erőknek.
Megerősitette ma reggel az LNR vezérkara, hogy a luhanszki repülőteret megtisztitották a körbezárt betolakodóktól, és teljesen ellenőrzésük alá vonták. Ugyancsak stabilan birtokolják a zsoldostalanitott környékét is a repülőtérnek.
A Népi Milicia kemény, ide-oda mozgó fronton kemény, lüktető harcot viv Szcsasztye-térségében. Véleményük szerint a mai nap folyamán eltakaritják a környékről a latrokat.
Sznyezsnojénál lecsitultak a harcok! Szinte a teljes fasiszta páncélos-összevonást megsemmisitette a milicia.

(B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése