2014. július 14., hétfő

Bűnrészesek – háború az orosz nép ellen

Bűnrészesség tömeggyilkosságban és háborús bűnökben
Ha igaz, hogy bűnösök közt cinkos, aki néma, akkor százszorosan igaz, hogy bűnrészes, aki a bűnt aktívan, (szóban és tettben) támogatja. A bűnök számosak és rettenetesek. A legfájóbb, hogy Magyarország is ezek között az aktív támogatók között van, az EU-val, az USA-val, a NATO-val, az egész romlott nyugati áldemokráciákkal karöltve.
Támogat, amikor reverz gázt ad el az ukránoknak, támogat, amikor elismer egy illegális népirtó kormányt, vagy elnökként kezel egy közönséges bűnözőt – aki csalással jutott bársonyszékhez. Orbán Viktor és bandája teljes mellszélességgel kiáll a tömeggyilkos, csaló gazemberek mellett. Vajon miért? Mert similis simili gaudet? Mert van az a pénz…? Mert fél szembeszállni? Mert tájékozatlan? Butaságról nem lehet szó, hisz pontosan tisztában van mindennel. Ám a többi kérdést nyitva hagyjuk, ki-ki gondolkozzon el a rajta a maga ismeretei és érzései alapján.
Az elfajzott sátánfattyak bosszúvágya heted íziglen
Az nem titok, hogy Ukrajna vezetését kizárólag zsidók (oligarchák, börtönviselt bűnözők, pedofilok, kábítószeresek, maffiafőnökök) kaparintották meg. Ezt a bosszúhadjáratot támasztja alá az alábbi – még a main stream (!) által is megszellőztetett – kijelentés:
bünrészesek_06_poros„Petro Porosenko ukrán elnök pénteken, (július 11-én a -szerk.) azt mondta, hogy Kijev „elpusztítja” az oroszbarát szeparatistákat, akik „minden egyes (megölt ukrán) katona életéért a sajátjaik százaival fognak fizetni”. Az ukrán belügyminisztérium szerint egy hónapba telhet, mire vereséget mérnek az ország keleti részén, Donyeckben és Luhanszkban „független népköztársaságokat” kikiáltó oroszbarát fegyveresekre.” – Na ne!
A mondat egyéb fogalmai sem helytállóak, persze, hiszen a függetlenséget, az önállóságot a civil lakosság elsöprő többsége szavazta meg, méghozzá törvényesen – az önrendelkezéshez meg a nemzetközi törvények szerint a népeknek joguk van. Minden népnek, nem csak az egyiknek vagy a másiknak. A többi fogalmat, mint pl. ukrán elnök kifejezést, meg, hogy aki el akar szakadni a cion-fasiszta rezsimtől az miért lesz rögvest oroszbarát szeparatista, már ne is részletezzük.
Az meg, hogy az éppen népirtást elszenvedő 10 milliónyi orosz ajkú ukrán lakosságból, hogyan lett egyszeriben (gyermekestől, nagyszülőstől, asszonyostól) csak „független népköztársaságokat” kikiáltó oroszbarát fegyveres, – még teljes talány.
A halálosztó szerepét magára öltött beszari pünkösdi királyt ideje lenne letaszítani az elbitorolt tróntól és a még gyávább mohó udvartartásával és a követő talpnyalóival együtt a nép ítélőszéke elé hajítani.
Ördögi bosszú meg többes haszon
Eddig igyekezett a gyáva ukrán vezetés – ahogyan náluk szokás -, letagadni, ártatlanokra kenni a saját bűneit. Mivel ez mégsem jön be, hosszútávon nem tudják eltitkolni, hát most már nem is titkolják.
Az előre kitervelt aljas, álcázott támadásokat, háborús bűnöket, melyek során civilek halnak meg tömegesen, immár kiterjesztették a határon túlra is, és a határ-menti orosz lakosságot fenyegetik.
Korábban is, már az odesszai pogrom, a mariupoli vérengzés és a városok falvak bombázása és fehér foszforos támadása során érkeztek hírek különböző harcanyagok, mérgező és vegyi anyagok bevetéséről, mellyel az ukrán zsoldos gárdisták és a hadsereg (sic) irtja számolatlanul és válogatás nélkül a civil lakosságot.
Legutóbb Pavel Gubarjev, a Donyecki Népköztársaság vezetője mondta, hogy az ukrán hadsereg vegyi fegyvert vetett be ellenük, és két milicista foszforgáz-mérgezés miatt került súlyos állapotba.
bünrészesek_08_vegyianyagMost pedig azt olvassuk, hogy az éjszaka folyamán foglyul ejtett zsoldos katonák kihallgatásuk alkalmával egybehangzóan állították, hogy a pünkösdi király Valcman/Porosenko a Donbasszba küldött csapatai számára előző estére (13-ára) a vegyvédelmi készültséget, valamint vegyi fegyverek bevetését rendelte el a milíciák ellen, de a civil lakosságra való tekintet nélkül! Vagyis Porosenko tervszerű kémiai háborút indított a Donbasszban maradt védtelen gyermekek, idősek és anyák ellen!
Hiszen nem menekülhetett el az összes az ott élő (mintegy 7 millió orosz ajkú és kb.2 millió nem orosz ajkú) ukrán lakos.
Bár sok helységet érintő éjszakai támadást rendelt el a tömeggyilkos Porosenko, azonban ezek között is kiemelt figyelmet kapott a luhanszki repülőtér, Izvarino környéke (ukrán-orosz határ)és a Saur-Mogila magaslat.
bünrészesek_03_saur_mogila_713x1024x768x0Ez utóbbinak már csak azért nagy a jelentősége, mert jelenleg a milicisták tartják ellenőrzésük alatt; erre a stratégiailag igen csak fontos magaslatra telepítették az ukrán gárdistáktól és “hadseregtől” zsákmányolt nehéztüzérségüket, s nem utolsó sorban mintegy 30km-es körzetben védelem és ellenőrzés alatt tartható a terület, de mintegy 50km-es körzetben is jól belátható a környék. Észrevétlenül nem tudja az ellenség megközelíteni a környék egyetlen települését sem. bünrészesek_04_saur_mogilaBékeidőben egyébként a táj gyönyörű, és lenyűgöző az itt épített emlékhely.
Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.
Hogy hol itt a haszon? – kérdezhetnék. A hasznot a mások szerencsétlenségéből húzzák, mint rendesen.
Nos, lábra kelt hírek szerint a szervkereskedelem megélénkült.
A „galíciaiak” eközben igyekeznek megszabadulni a számukra nem kívánatos orosz ajkú lakosságtól, elpusztítva, vagy menekülésre kényszerítve a civil lakosság ezen részét. Aki marad, majd a most épülő munkatáborokba kerül rabszolgának. Azt hiszik, hogy elmenekült elkergetett lakosság már nem tud utánpótlást és támogatást biztosítani a fegyverrel küzdő védőknek, így könnyebb lesz legyőzni őket.
Cél hogy a gazdag hajdani Dél-Kelet-Ukrajnát visszaszerezzék, hisz ez a terület biztosítja az ország gazdasági alapját. Ezen a területen vannak a főként zsidó oligarchák összemutyizott érdekeltségei is, melyeket épp mostanság államosított Új Oroszország. Vagyis menteni kell az ebül szerzett vagyont.ukrán_zsido_oligarchákMinél tovább tudják fenntartani ezt a háborús állapotot, annál több mindent tudnak az országból kilopni. Pl. az emberek megtakarított pénzét a bankokból, például az ukrán aranykészletet – melynek most már csak hűlt helye van. Micsoda párhuzam! A kínaiak aranyának egy részére, Líbia aranyára, és még jó néhány ország aranyára – itt az EU-ban is(!) mily meglepő, ugyanazok tették rá a kezüket.
Sőt a multik már sorban állnak az ukrán területekért és cégekért, ha nem lenne enélkül is ismerős a módszer. (Lengyel halálbrigádok is harcolnak Ukrajnában – Titkos CIA hadművelet?
Az EU bűnrészes tömeggyilkosságban és háborús bűnökben
Többször írtuk, és figyelmeztettünk, hogy a cionista EU és magyar vezetés, vélt haszon és előnyök reményében, vagy elbizakodottságában és megátalkodottságában, messze elveti a sulykot, amikor a puccsista ukrán zsidó maffiát támogatja pénzzel, ígéretekkel, politikai és gazdasági erejével.
Be kell végre látni, hogy egy magára erkölcsileg valamit is adó ország, a lakosságra nem kisemmizendő rabszolgaként tekintő politikus és vezető réteg, már régen megszakított volna mindenféle kapcsolatot az olyan szervezetekkel, melyek gazdasági, katonai, pénzügyi eszközökkel elnyomják, megfojtják a nemzeteket, az országok vezetőivel összefognak, korrupcióval, vagy fenyegetéssel rábírva őket, hogy az ország elsöprő többségét rabszolgaságba kényszerítsék és kilátástalanságba taszítsák.
De látni kell azt is, hogy az EU, az IMF, a Világbank, a NATO, a Római Klub, Bilderberg csoport, WTO, WHO, stb., stb., mind-mind olyan szervezet, melyek bármely országnak csak kárára vannak. Melyiknek jobban, melyiknek kevésbé, melyiket gyorsabban, melyiket lassabban döntik romlásba, de mind a pöcegödörben végzi kifosztva, kiszolgáltatva. Ezek a szervezetek csupán országokon, földrészeken átívelő magánvállalkozók rejtett érdekérvényesítő eszközei, épp úgy, mint multinacionális vállalkozásaik, melyek az említett szervezetek segítségével a tényleges pénzszivattyúzást, és az országok kifosztását, nemzeti vagyonuk eltulajdonítását végzik.
Nem lehet szépíteni a dolgot, akik most a jelenlegi ukrán vezetéssel nem fordulnak szembe, azok nem csak a most zajló népirtásban és Ukrajna teljes kifosztásában bűnrészesek, de a saját hazájukat is elárulják és teljes romlásba döntik.
Az Orbán Viktor vezette Fidesz karöltve a Keresztény(!?) demokratákkal, pontosan ugyanolyan gazember módon bánik el a lakosság nagy részével, mint elődeik. Pontosan ugyanúgy járatja le, irtja ki csökevényesíti és hitelteleníti el a magyarságot, a hajdan jobb sorsra és fényesebb jövőre érdemes magyar népet. És a Jobbik, hogy a hatalomban maradhasson, egyre jobban belesimul ebbe a mocsárba, feladva radikális elveit, kilökve magából a magyarságot, helyt adva a magyarság ellenségeinek.
Lássuk, hogy kikkel vállalnak minden értelemben országunk, és az EU vezetői közösséget, és kiket, milyen bűncselekményeket finanszíroz az USA és a nemzetközi szervezetek, amikor a zsidó ukrán maffiát támogatják, és siettek egy illegitim kormányt elismerni, akiket alig 50 ezren segítettek puccsal hatalomra kerülni, ráadásul, még csak nem is meggyőződésből, pusztán mert pár ezer euróval lefizették őket.
Nézzük és szégyenkezzünk helyettük is. (Népirtás Kelet-Ukrajnában 2014. július 2. – Kép és videó riport, – szigorúan +18!
Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Audie – Szabad Riport
források: SZRTI/portfolio.hu/politikus.ru/novorosinform.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése