2014. július 23., szerda

* A V4-ek és a Baltikum NATO paktuma Oroszország ellen

Jönnek! Vagy már itt vannak?
A lengyel államfő kedden meghívta - amerikai és bilderbergi sugallatra - a V4 államfőit (tehát Áder János, magyar államfőt is), a balti államokat, valamint Romániát és Bulgáriát egy közös találkozóra július 22-ére, Varsóba. A meghívott államok képviselői – reményeik szerint – megegyeznek majd egy közös álláspontban (ami már jóelőre le van fektetve), amelyet a szeptemberben tartott NATO közgyűlésen mindannyian képviselni fognak. Cél az Oroszország elleni fegyverkezés. Ezt most julius 16.-án jelentették be. Tegnap sor is került zárt ajtók mögött a csúcstalálkozóra. Mindössze egy sajtóst engedtek be a lengyel államfő rövid külön tájékoztatójára. A többi államfő nem nyilatkozhatott.
Fő téma a NATO erők bővítése ezen térségekben - a jelenlét fokozása, a fogadás lehetőségei, az esetleges támogatottság felmérése és elfogadtatása, vagyis hathatós "háborús propaganda" kifejtése a civil lakosság körében és az esetleges NATO-erők kiegészítése a befogadó adott országok allományából, a toborzás lehetőségei.
Nézzük!
Nem véletlenül kezte a Magyar Honvédség felállítani a tartalékos állományt itthon, egyelőre önkéntes illetve zsoldos alapon. Biztos forrásból tudjuk, hogy Romániában és Lengyelországban konkrét 1 hónapos kiképzésre kaptak behívót (ez nem önkéntes) a 18-30 év közötti fiatalok. Ukrajnában már 45 éves korig hadköteles az ember kötelezően. Vagyis háborúra készülünk, hosszú, elhúzódó háborúra! Ez nem rémhír! Ezek az előjelek!

Gölöncsér Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése